renovering.

jaha då har vi haft helg nu igen.
har faktiskt kommit över de senaste minuset på stickan som jag fik i onsdags eller torsdags eller va de va och tagit nya tag.
haft en riktigt blandad helg. den store har haft några förpubertetsutbrott och tjurat näst intill HELA helgen. det värsta e att man vet att värre blire OCH skulle vi få en tjej ihop ola o jag så kommer det också att bli VÄRRE! en kan ju bara gå tillbaka till sig själv och sen vet man vilket helvete man kommer få!!!
njåja. helgen oh minuset är iaf förbi nu oh nu tar vi nya tag i en ny vecka!
i fredags hade vi riktigt mysigt och gott fredagsmys. massa olika grönsaker och frukt. gjorde egen dip till vilket verkligen gav en freddagsnjutning.
lördagen tillbringade vi med barnen spelade wi oh tjabbade med jim då han som sagt hade sina utbrott hela dagen. på eftermiddagen bakade vi med linus då jim fik gå upp på rummet om han inte slutade. och han slutade inte...
tyvärr!!! tycker annars att det är så mysigt att umgås med hela familjen och njuta av att vara ledig med barnen oh mannen men denna helg var helt knas.
 
idag skulle vi ju hålla på med sovrummet och för att kunna hålla på skulle vi öppna upp i hallen. vi ska ju öppna upp en stor garderob då vi ska sätta igen garderoben ifrån sovrummets håll.
men det var en jävla telfonsladd som jävlades och annan sladd så vi kom aldrig så långt att vi kapade. så ola får göra det imorgon. vi rev bara ner inredningen i garderoben som redan fanns.

så det är väl det som gäller barn och renovering nu i helgen!
 
ser riktigt fram emot att komma hem från jobbet imorgon och hålla på lite mer i sovrummet och dessutom kommer ju badrummsnissen på tisdag med. så snart som möjligt kanske vi har en offert hemma i brevlådan!!!! HOPPAS!

Kommentarer
Postat av: Angelica

hoppas det går bra med renoveringen, vet du har sagt att du vill ha ditt sovrum samt ett badrum klart snart....

huset blir iallafall jättefint tycker jag....

hur går de med katten förresten, har ni fått sova något eller fått slaget på henne ännu?? jag tyckte de var jobbgit bara jag var hos er någon timme.... ler.... kram

Svar: katten skriker som fan ännu suck det är jättejobbigt =( och sovrummet går sakta men säkert frammåt.... men hade hellre sett att de går fort men säkert frammåt
pieps

2013-03-12 @ 23:06:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0