semester i de fina vädret. :D

jaha idag ska jag visst avbryta semestern lite för o jobba en kväll. låg så i schemat men jobbar ju med m så de kommer gå vägen smidigt sååå jäkla skönt med bra personal.
 
barnen har ju sportlov. eller höstlov eller va de heter o d e skönt som fan o ha dom hemma :D
vi hr för visso inte gjort direkt mkt men en del har vi hunnit med. i måndags så var vi på bup i västervik och kollade jim. nu äntligen har de tagit fart. för vidare information så kan ni ju alltid kommentera vill inte lägga ut allt här ifall ifall att liksom. skönt iaf att de äntligen tagit fart så han kan få hjälp. lille plutten. men de märks att han börjar gå mot pubertetsåldern för denna veckn eller ja i måndags och igår har han vart tjurig som fan och inte lyssnat alls. men idag e allt lugnt och han e jättego o söt som vanligt :D men d e br att man får dessa dagar o vänja sig innan hela puberteten dyker upp helt o hållet jag menar han e ju trots allt snart 11.
 
väl i västervik har vi också köpt julklappat har nog faktiskt köpt nästintill alla nu vilket känns skönt som fan. har också kommit på vad jag ska ge ola i julklapp och köpt alla hans födelsedagspresenter. vilket är otroligt skönt. :D slipper man bekymra sig mer om de :D ska bara slå in hans presenter med sedan är de klatt :D jag längtar faktiskt till jul redan ska bli jätteskönt med jul i år som jag skrivit om innan. :D
 
iaf. igår då de va tisdag gjorde vi itne speciellt mkt tillsammans så mer än att vi byggde lite lego och spelade lite spel.
 
på kvällen var de dags för utgång med *det unga arbetsgänget* och de var för de första riktigt gott. men också riktigt jävla kul. de tycker jag vi ska gör om brudar :D verkligen toppenkväll. :D såg fram emot den länge och den blev verkligen hur bra och toppen som helst.
 
ja idag har vi vart i skogen och fixat granris och mossa och köpt lite dekorationer osv linus önskade sig att vi kunde göra julpyssel. och de ska han ju få göra med då :D ska snart börja med deras kalendrar med för annars blir de ju som vanligt sista sekunden o d e jag ju itne speciellt sugen på :D så ska börja snart att göra små lådor och slå in lite paket :D bara skriva lite nummer på paketen. JA! jag är en redig pysselkärring. nu ska jag snart laga mat och imorgon ska vi pyssla för hela slanten :D d e så jävla mysigt :D :D :D :D :D :D KUL!
 
får se omlinus ska till mamma imorgon med också och tjäna lite pengar. han skulle ju jobba i 4 timmar sa han vi får la se hur mkt han orkar. :D och så får vi se om det är skönt väder så man kan göra nått ute. för d e ju i trädgården han ska styra isf o tjäna pengar. får se vad vädret säger. :D men d blir ju iaf nån gång att han får tjäna lite pengar. :D
 
nja nu ska jag iaf laga lite mat straxt och ikväll ska jag ju som sagt var jobba. börjar kvart i fyra dock så får la se hur de e på jobbet då.

halloowen?

ja hur fn stavas de egentligen denna jäkla helg. hur luddig är den inte egentligen ingen vet hur de stavas och ingen jäkel vet när de egentligen e. olika bud från alla. vissa säger att de e på onsdag vissa säger att d e i helgen och vissa säger nästa men jag har för mig att de särade på alla helgonens dag och halloowen??? för att man ska hedra dom döda. äsch jag vet i fan men barnen gick iaf runt igår och sa bus eller godis. dom fick inte så mkt godis. d e nog inte helgen. men d va kanske bra för dom för dom fick ju iaf lite pengar :D
 
detta år skulle jag ju faktiskt klä ut dom riktigt själv. men de gick itne för de va så halt ute o då tyckte vi att de vore synd om dom slogs sig med maskerna på som vi gjort själva o de jag hade tänkt göra de hade nog blitt för kallt iaf.... :P men d finns ju nästa helg med för då ska ju visst alla klä ut sig iaf. också.. så vi får se hur vi gör med barnen. :D
 
i helgen har vi iaf gjort pumpor och dom blev ashäftiga. http://dayviews.com/saltapinnen/2012/10/ här får ni se bilderna för oktober :D så ni får även se pumporna :D och min gooooda frukost som jag gjorde till gubben och barnen. smakar alltid så ljuvligt när man gör extra fint. har också gjort i ordning hallen i helgen så nu e den fin och köket e numer också fint. men lillarummet och stora finrummet ser ju ut som en flyttkartong och byggarbetsplats än men de får la göra de. tanken min e att vi ska renovera linus rum i december... eller d e iaf min tanke :D :D vet inte vad ola tänker m saken :P ;) men de vore skönt att få hans rum klart med då har vi klarat av dom två BILLIGA rummen :P 12 000 kostade jims och linus kommer gå på 10 000 också typ så billigt o billigt vet i fan. men d kommer bli så jävla snyggt. :D jag har redan en plan faktiskt.
 
hm ja ni nu ska jag säga de igen jag längtar redan efter jul faktiskt. de ska bli helt underbart med jul :D för en gångs skull så längtar jag dit. till julen :D d ska bli sjukt skönt. de värsta e att jag egentligen skulle kunna fira jul när som bara d e lite snö och man har en gran och har familjen. vi pratade om de igår. barnen och ola o jg. och faktiskt så tyckte vi så alla. barnen tyckte de viktigaste var presenter (såklart) och att man umgås. jag tycker fortfarande att den första julen var bäst som vi hade. :D vi släkte alla lampor och hade bara julgranen tänd. lagade mat som alla ville ha alltså inte traditionellt julbord annars bara de alla ville ha. lax och kyckling och korv och köttbullar och massa olika goda saker. så satt vi och myste med täda ljus till kalle anka och öppnade paketen och bara var vi i familjen lungt och stillsamt :D de va verkligen hur perfekt som helst.
men vad jag skulle komma till så är det så underbart att höra att barnen inte heller är beroende av själva datumet. jag vet ju dock att barnens mamma tycker det är jätteviktigt med just den 24e så för våran del skulle ju den 24e inte spela roll. huvudsaken är att man är tillsammans med hela familjen :D så för vår del. ja de skulle la kvitta men tyvärr så har vi inte de så öppet så man kan snacka med henne om vad som. nåja spela roll..... ska inte skriva mer här nu om detta men så e fallet iaf. :D jul är ju trots allt om ca 8 veckor. så jag ska nog ge mig på att pyssla lite idag och göra advendskalendrar :D ska bygga sådana där paket :D och slå in 24 paket så dom har varje dag :D ska bli sjukt skoj med jul iaf. :D

nybyggarna

ja jag kan ju säga att jag tittt ett par gånger på de där programmet och ni som läser kommer säkert tycka illa om mitt inlägg men de får ni tycka.
 
jag tycker inte att det är rätt att dom ska få ha det så bra. jag har ett bra liv. men jag har vart mobad till tusen på vägen. jag har haft de svårt med mnga killar på olika vis jag har haft de svårt hemma. men mitt liv har jag fått kämpa fram.
jag har kämpat för min fina familj. för min underbara kille, jag har nu ett bra jobb. jag kämpr för mitt fina hem.
det finns massa mycket kvar att göra på mitt hem så det blir ett moderniserat hem enligt min smak. men jag kämpar.
många fler än mig har haft ett svårt liv och har det fortfarande jävligt svårt. som inte kommer upp ur skiten som på grund av andra har de jävligt svårt.
eller som vart med i en olycka eller liknande och nu inte kan re sin situation.
 
men här kommer de knarkande idioter som SJÄLVA valt att knarka för det är ju faktiskt dom som själva stoppat i sig skiten, o så får dom hux flux ett modernt och superfint hem. och dom kämpar inte ens för de. den där lilla snorisen vad hon nu hette rymmer flera gånger men får vända tillbaka massa massa gånger. nu äntligen har hon fått sparken så att säga. dom där människorna har fan inte ens kämpat själva. nu den här sista snubben e den enda jag kan tycka synd om egentligen för han kämpade iaf utan motstånd nu när han fick en chans. fast jag tycker fortfarande d e fel. DOM HAR FÖRSATT SIG I SITUATIONEN SJÄLVA.
jag som har kämpat som fan jag har skulder på mitt hus kommer få fler skulder när vi ska renovera badrummet..... kommer få betala för de iaf i tio år. många har de så dåligt så dom kommer aldrig ha råd med ett hus som vi. dom kommer plågas hela livet.
medans dom knarkar lite och sedan får dom ett fint hem gratis. GRATTIS för fan.
 
här ser vi våra prioriteringar som jag tycker e helt åt helvete fel. våra pensionärer och barn de lider för de finns inte pengar till dom. men grattis du är knarkare du får ett finare hem än pensionären som hela sitt liv kämpat för att ha de bra. börja knarka nu lilla pensionär ska du nog se att nybyggarna hjälper dig.

den obligatoriska helgen.

japp nu e helgen över eller iaf näst intill. ikväll skall vi endast sitta och mysa tända ljus och kolla solsidan.
så nu r ju helgen typ slut iaf har redan förberett maten inför veckan och satt min rumpa i sffan så d e gött som fan.
 
i helgen har linus varit hos sin mamma, medans jim stannade kvar här hemma hos oss. han ville liksom inte åka. så vi gjorde det bästa av situationen och hade fredagsmys på fredagen. gjorde varma mackor till filmen ( jag råkade också ta sönder toasten, som jag nu köpt en ny. ) jag hade poppcorn och chips och ostbollar och tände ljus ihop med jim. det är ju verkligen en underbar tid nu på hösten med tanke på alla ljus man kan tända. och dricka te och njuta tillsammans med sin älskade under en filt. iaf så spelade vi ju spel också som vanligt och bara njöööt. så himla mysigt var de o jim sa det också att de var så kul och mysigt. han var så avslappnad och somnade redan i soffan klockan halv åtta. så då fick han ju lägga sig. gubben och jag tog oss då var sin öl/cider och pratade och kollade film och bara njöt av att veckan var slut. eller egentligen vare nog mest jag som njöt för ola e ju ledig jämnt ;)
 
lördagen så gick vi upp skapligt vid halv tio när jim vaknade. och sedan käkade vi god frukost ihop. frallor och ägg och ja lite annat allt möjligt gott...
sedan så åkte vi bort till kyrkan och plockade massa kastanjer och och i parken så njöt vi av skogen och plockade ekollon.
jag tycker fortfarande att det är jättekul att ola trodde att ekollon och kastanjer var exakt samma sak och att skiten växer på ekar. :P han trodde inte mig fören jag hade visat han skillnade och visat de olika träden. detta gjorde min dag :D
efter det så åkte vi förbi hos bosse som hade byggt ett fint borr till mig eller ja oss. så man kunde borra i kastanjerna för hand. VÄLDIGT TACKSAMT!
senare fick jim också prova på o köra truck vilket gick sjukt bra. :D iaf för o vara första gången han kör en truck. fick både köra fram och bak och hissa upp gafflarna och ta ner dom igen :D cool tyckte han.
väl hemma så bredde vi ut oss på köksbordet och började pyssla med våra kastanjer osv. de va skitkul. till och med jim byggde lite och bilder kommer senare upp på bdb.
http://dayviews.com/saltapinnen/2012/10/ här är iaf länken sålångt. vi höll på till ca 14.30 och bara pysslade och pysslade. då åkte vi och köpte hem lite fettomat. typ pizza. jim hade önskat sig de o då gick vi med på de. :D faktiskt. pizza äter vi ju endast när d e helg och det var nu sjukt länge sedan vi käkade det.
käkade faktiskt framför tvn och kollade långben. :D vid 16.30 åkte vi och bowlde. discobowling. tråkigt var vbara att ola ledde med en gång så vi andra hade inte en chans så erkänner ärligt att min dåliga förlorarsida kom fram lite där. så jag bkev väääldigt tjurig. kom aldrig ifatt honom heller. men körde iaf och angagerade mig som fan men itne hjälpte de. idag har jag träningsverk.
vi avrundade kvällen med att spela lite spel och sedan gick vi ätt snart i säng vi med.
 
söndag morgon så käkade vi och avslutade vårt pyssel från dgen innan och sedan kom linn och jossan och jonas och hämtade jim för lite bad. dom hade tydligen skitkul och badade rätt länge. nu e båda barnen i säng och förberedda för skolan. båda somnade med en gång idag.
ja vad linus hade gjort vet ju inte vi exakt han sa att de va film bad och vila som gällde för dom i helgen. skriver inte mer om detta eftersom vi ju faktiskt inte var med. men nu e iaf båda pojkarna hemma i sitt trygga bo igen :D
 
älskar min familj och mina tre pojkar!!!! <3

jaha jaha.

ska snart dra till jobbet. sitter och käkar frukost. till äran av dagen har jag till och med hängt upp en tvätt. skönt att ha det gjort faktiskt. jobbar långa långa dagar nu denna veckan men så är de när man jobbar 100. hellre de än o jobb 80 eller gå massa delade turer.
 
i vilket fall som helst så ska vi nu samla in massa offerter på mssa värmekällor. suck för att våran pelletsbrännare redan har vinkat adjö. eller ja den funkar ju så va men den läcker vatten så trycket inte funkar eller vad nu ol o nicklas sa så de skulle säkert funka ett tag till men vi ska kolla redan nu så att vi slipper stå i vinter och vara svinkalla om röven. tråkig utgift såhär i början hde hellre renoverat men de får vänta nu ett tag. men nu har vi iaf skickat in för offerter får vi se hur detta kommer gå..... nervöst som fan....
 
ville ju helst haft ett nytt badrum istället men varmvatten och värme i huset är helt klart viktigare.
 
 
idag är de lyfällan då tänkte jag att gubben och jag tänder lite ljus och myser framför tvn och det var otroligt avkopplande framför tvn här om dagen när vi gjorde det så de vill jag nog göra idag igen. så otroligt skönt att bara slappna av och mysa och se på tvn :D o just lyxfälln är ju ett lyx för sig :D :D :D
 
i helgen vet jag inte vad vi ska göa det beror på lite. alltså vi är ju barnlediga i helgen men jim ska som han själv säger *inte åka en mm ens en gång*
så vi får se linus vill ju åka så vi får se om jim gör som han själv vill eller om han följer linus. fast nu har jag ju sagt över en vecka att han inte vill åka och frågat om han kan slippa eller om han MÅSTE åka. och som sagt vi tvingar inte barnen till att åka om dom inte vill..... det har ju nämligen hänt allt för ofta att dom inte ens haft nått val om dom kan åka eller ej.
så då har hon valt åt dom så att säga och får hon välja måste ju även dom få välja.
nåja inget mer om detta jag älskar iaf min lilla familj och tillsammans kommer vi även klara av att fia detta ihop för tillsammans är vi förbannat starka!
 
och kan ni tänka er att faktiskt så längtar jag efter jul i år????? :D
 
 

helg helg ljuvliga helg

tjaha. veckan e nu över och skönt e de för de har vart lite stressigt. men med tanke på vad klocken e och att jag redan sitter och skriver förstår ni säker att lussan skall gå jobba. som tur väl e ska jag bara jobba en helg av fyra denna period.
brnen blir alltid sjukt ledsna och besvikna på att jag ska jobba på helgerna. nästa helg e jag ju ledig. då skall de till sin mamma så får se vad vi ska hitta på då. den store har ju redan nu frågat om han inte kan slippa åka nästa vecka så vi får se hur de blir i vilket fall som helst så blire nog bra :D vi vet ju typ redan vad vi ska göra vare sig barnen e hemma eller om de åker till sin mamma ( detta e dock hemligt än så de inte påverkar barnen i sitt beslut)
den lille kanske drar med sig den stora för den lille ville verkligen åka denna vecka och det är ju skitbra de :D
 
mmmm de vart ju även denna helg väldigt besvikna miner på barnen när jag talade om att jag ska jobba. de ska med sin moster till vimmerby och gå på marknad. och de ville sååååå gärna att pappa och lussan följer med. men de går ju itne nu i helgen.
men nästa helg de e hemma så blire bättre. :D då e jag ju ledig :D och snart så har jag lite semester också :D skönt.
 
nehe nu ska jag lägga ner detta o gå bort till jobbet.
 
 

helg, helg, finaste helg.

ja nu är ju hegen slut igen och denna helg hann vi med sjuuuukt mycket.
 
i fredgs kom jag hem efter jobbardagen och lagade till tacos. MUMS vad gott. och det tar ju lite tid att äta tacos med så de gör ju att man sitter ihop hela familjen och njuter vilket jag verkligen uppskattar och sätter värde på när man är hela familjen ihop och njuter.
efter det spelade vi spel ihop hela familjen just nu är det ju dock kortspel som funkar bäst :D efter det plockade vi fram allt fredagsmys. jag tycker det är så tråkigt med bara en sort så vi kör alltid på flera sorter så man har lite att välja på. denna vecka hade vi dillchips grillchips poppcorn och några godisdöskllar :D och ostbådar. grejen med detta är att folk säger jämnt att de blir sååååå dyrt men alltså det brukar ju liksom inte ta slut så med tanke på det behövs det oftast inte köpas så mkt. iaf så brukar vi inte hamna över 100 kr på fredagsmyset med dricka o mys och ibland en ny film liksom. ja då var fredagen slut. barnen i säng och för den delen vi med för fy faaaan vad jag var trött efter förra veckans arbete.
 
 
på lördagen käkade vi frukost ihop som alltid när jag e ledig o så.
efter frukosten så gjorde vi masker i gipsjag drog till apoteket och köpte gipsbindor och genast var vi igång och gjorde gipsmasker. skitkul tycker jag att de var. att lägga på gipset på ansiktet tyckte dock både barnen och ola var väldigt ont. :P efter det så åkte vi till karlssons utförsäljning och var där i kan ni tro det 1,5 timme på karlssons och dessutom typ 500 kr fattigare eller vad de va vi gav minns inte. :P plockade dessutom med oss angelica för att hälsa på dom i oskarshamn. som vanligt alltid lika kul att hälsa på hos ketchup :D även om jag numer e välling :P välling och ketchup. :P :D spela spel och äta och snacka och fika och gud vilket gott fika man får där jämnt. om en annan bara kunde baka så :P hoppas du kommer och hälsar på snart. :D
 
på söndagen så tyckte min inre klocka att jaaaaaaa 05.35 kan lussan vakna och vara pigg som fan så ja jag gick upp. jag ställde mig och bakade scones och och jag dukade fint och kokade egg och tände ljus kokade te och kaffe och gjorde oboy l fram tomater och gurka och skinka och massa annat att välja på :D väckte sedan ola och barnen. :D det blev en mysig frukost förutom att jim tyvärr fjantade runt så mycket av hans mat hamnade på golvet och till slut skulle han dessutom visa att man visst kan knäcka ett egg på höjden och innan vi hann säga ifrån så hade han knäckt ägget och det hade skvätt överallt SÅKLART! =( detta var ju inte jättekul. visst han e bara tio år men jag blev ändå rätt så ledsen på han nr både ola o jag sa till han flertals gånger att ta det lugnt.mjo så det var ytterst irriterande :P
efter frukosten gjorde vi också klart våra masker som ni kan se här. http://dayviews.com/saltapinnen/2012/10/7/
och vi gick också på bio :D
 
ja detta var vår helg som var helt jävla underbar.
nu börjar en ny jobbarvecka med en ny jobbarhelg.

lite blandade känslor.

hum. sista arbetsdagen idag med en av dom bästa på jobbet. sen blir hon mammi. klart delade känslor som fan. skitglad för henne att hon ska gå hem o bli en sjukt bra mamma samtidigt som d e jobbigt att hon går hem för man vill ju såklart ha henne kvar på jobbet då hon e sjukt bra o jobba ihop med. nåja inte mer om de får krama om henne idag innan jag går hem.....
 
idg skall vi också till bup och se vad de har o säga om jim. ska bli spännande då vi fått vibbar omj av vissa att de skall vara så hemskt. men människan inte kläckt ur sig varför.
 
fan jag vill ju börja med linus rum med nu men de har ju alla sagt att d e bra o vänta emellan så man vet liksom att man verkligen orkar o inte tröttnar på de så de blir stående. men klart nu vill man ha vunnit en miljon så man kn ta alla rum så fort som möjligt. :D
 
i helgen händer de inte många knop jag e ju ledig så vi får se vad vi ska hitt på med barnen förutom att gå på bio.
jag hoppas ju att kastanjerna e färsk än så man kan plocka massa och pyssla med barnen. d e så himla mysigt dricka varm oboy fika och pyssla :D
 
hm nu ska barnen upp och gå till skolan o fritids dom med. lir en lång dg för oss alla jag jobar ju dessutom delad tur.

RSS 2.0