denna vecka.

Måndags var inget speciellt att tala om. Fick dock besked om att Jim inte längre får gå på fritids. Och därmed inte Linus Heller. 
Mycket tråkigt då barnen älskade det och det var mycket hjälpsamt för jims utveckling. Men nej nu har skolan bara stängt av detta. 
 
På tisdagen åkte vi med Jim till bup och Västervik. Vilket just nu inte lett till någonting mer än att dom ska kolla på svaren och informera oss sedan och bup ska överlägga vilken hjälp han ska få. 
 
Så var vi på möte med Jim och angående Jim på skolan. Pratade med rektorn och även med läraren fast läraren var bara ett vanligt utvecklingssamtal. D gick inte bra alls tyvärr. 
 
Sen på vägen hem fick jag svinont i magen. Sen avtog det och sen blev det värre igen fast det gjorde ju ont hela tiden. Svinont avtog mot ett dovt ont och gjorde svinont igen. Tog flera timmar innan det gick över riktigt nu. Men nu är det bra igen. Tack våran snälla granne tom vi träffade på på vägen som kunde skjutsa mig hem.

mycket besviken

I faktiska taget känns det ju  väldigt jobbigt att jag knappt inga kompisar har kvar. Vissa har man inte träffat sen man blev gravid. Och en del pratar knappt med mig vilket är oerhört tråkigt. Jag blir jätteledsen faktiskt. En del av de som lämnat mig betyder så otroligt mycket för mig men nu känns det som att allt är över. Jag orkar inte Heller längre fråga flera gånger om folk vill träffas och om man ska fika eller om man ska till Chinan eller hur dom andra mår och har det och försöker verkligen att bry mig. Jag lägger ner er nu. Jag är otroligt ledsen för det men ni som verkligen vill vara mina vänner ni får visa mig nu.  
 
Samtidigt vill jag passa på att tacka er som faktiskt stannat och ställer upp och faktiskt frågar hur jag mår osv osv. Ni betyder jättemycket för mig faktiskt. Nu vet jag verkligen vilka som verkligen bryr sig. 
 
Den största glädjen just nu är min familj och mina anhöriga. Som jag älskar oerhört mycket och dom få vänner som är kvar. Dessutom är det jättekul att Nora sparkar mer och mer och nu syns det till och med när hon sparkar. Det är helt jävla underbart. Vilken känsla!!!! 
 
Dessutom är det oerhört skönt att slippa jobbet just nu. För visso bara njuter jag av graviditeten men samtidigt så är det så himla skönt att bara slippa jobba och njuta hemma osv. Jag verkligen totalälskar Jim familj och njuter av livet.
 
 

första inlägget för i år.

Ja då får jag berätta om våran jul och nyår. 
 
Jul hade vi bara en unge hemma den ena  åkte till sin mamma och en valde att stanna hemma. 
Så vi firade med god frukost som jag hade ordnat på morgonen, sen öppnade vi var sitt första paket Linus fick då en Lego kartong som vi började bygga med en gång samtidigt som den goda kalkonen skötte sig själv i ugnen. Det var jättekul att för en gångs skull vara med hela familjen hela dagen istället för att stå i köket. 
När vi väl hade byggt klart öppnade vi ytterligare en paket var som åter var Lego till Linus och då byggde vi såklart ihop det med en gång också. 
När allt detta Lego var ihopbyggt så dukade jag upp fint i vardagsrummet och vi åt god mat och kollade film och käkade lite godis. 
Efter filmen öppnade vi resterande alla paket och jag är jättenöjd med alla mina paket. Mycket bra saker som jag har mycket bra användning av. nöjd nöjd. 
Även Ola blev nöjd och Linus likaså. Jag hade även köpt ett stort stort puzzel till hela familjen vilket vi nu pusslar ihop om kvällarna. Mycket kul. 
Sedan runt halv sex kom Olas familj på besök och spelade spel och skrattade och drack lite gott och bara myste liksom. Jättetrevligt och kul faktiskt. 
 
 
 
 
 
Sen kom nyår som vi firade med min goda vän Carina. Eller först jobbade jag. sen när jag kom hem började jag förbereda maten. Lagade god tre rätters mat till familjen och Carina och hennes dotter. Maten var riktigt omtyckt och god faktiskt både förrätten efterrätten och huvudrätten också. 
Sen satt vi egentligen mest och pratade spelade spel och väntade på att klockan ska slå tolv. Ha ha. Ola blev som vanligt som ett barn på 
julafton när han fick skjuta raketer. 
Vi skålade även allihopa i champagne och sen gick Carina och Louise hem. 
 
 
 
Jag är iaf väldigt nöjd med både julen och nyåret. 
 
Ytterligare en rolig sak som hänt är ju att jag har jobbat min sista dag och nu ska vara ledig i minst ett år och nu har jag även kunnat se att Nora rör sig där inne i magen. Jättemysigt att ligga och känna hur hon sparkar och se hur hon rör sig. 

RSS 2.0