underbar tid

Ja livet är verkligen underbart. Ola jobbar jag är hemma med barnen. Och vi passar på att njuta fullt ut av tiden tillsammans när Ola är ledig. 
 
Nora utvecklas för fullt och håller på att bli en stor flicka. Fan alltså snart fyra månader gammal. Jag trodde aldrig att det skulle gå så fort. Hon ler och skrattar och njuter av livet. Jim och Linus älskar henne och det gör Ola och jag med. Hon är ett sådant charmtroll så man kan ju inget annat. 
 
Måste också berätta om hur underbart det är att träffa Angelika alltså jag har väldigt få vänner kvar, men det finns dom som faktiskt visat sig vara dom bästa som jag kanske trodde inte var så tajta. Och ni vet ju vilka ni är, men iaf tillbaka till Angelika
Sist vi var där njöt vi iaf som vanligt jag var det med bara alla tre barnen eftersom Ola var på jobbet. Vi badade och gick på stan käkade gott. 
Vi har också passat på att spela minigolf ihop. Inte för jag älskar minigolf men barnen tycker ju det är superkul och dom banorna var lite annorlunda så det var ju roligt. Äventyrsbana. 
Iaf sist vi var där hände något jag fortfarande skrattar åt. Vi skulle käka glass, och barnen ville ha sås på sin glass. Angelika tryckte och tryckte men inget kom ut konstigt nog. 
Till slut tog jag över men denna jävla sås satt som limmat inne i den där jävla tuben. 
Det roliga var att jag precis säger att det blir väl en sådan där ketchupeffekt när hela tuben i princip exploderar. 
Jag känner hur chokladpåsen rinner ner för min rygg. 
Angelika vräker dessutom upp sig Lussan kolla inte bakåt. Det får ju dom flesta att tänka till. Men jag vänder mig om och ser eländet. Tuben som hade exploderat hade skvätt ner hela deras vägg. det är ju egentligen absolut inget roligt men fan vad vi skrattade alla fyra. Tänk er själva poff sa det och allt var på både mig och väggen. Ha ha ha. Roligt. 
 
Nu i lördags fyllde jag även år. Hade en underbar dag som firades med familjen. Och jag fick precis allt jag önskade mig och lite till. Roligt när folk känner en så väl så de vet vad man vill ha utan att man sagt något. Roligt. 
Det jag fick var bland annat te, en mortel, plankstekbrädor, en skinnjacka, en ljusstake och lite annat smått och gått. Riktigt underbar dag.

Nora

Har jag förresten berättat för er att Nora har skrattat? Fan hon skrattade från hela hjärtat och varken Ola eller jag hade kameran nära till hands. Så nu får vi vänta på nästa skratt. 
 
Hon har också växt som tusan. Väger nu 5600 gram istället för 3500 som när hon föddes och är 61 cm lång istället för 50. Fan min lilla ögonsten håller på att bli stor. 
 
Barnen har sommarlov och springer omkring och njuter Ola jobbar och jag, jag njuter av mammaledigheten för fullt. Så underbart att skämma bort alla tre barnen. 
I helgen vet vi inte till hundra än vad vi ska göra men när vädret tillåter så ska vi iaf ha barnens sommarfest. Roligt roligt. 

RSS 2.0