Nora

Ja du lilla knytet du låter oss här hemma vänta, vänta och vänta. 
 
Alla går vi runt och längtar. Linus sa senast igår Lussan har hon sparkat i natt och gjort ont, och det hade hon ju. A sa Linus för nu orkar jag inte vänta mer nu vill jag träffa henne.
Jims lärare ringde hem för Jim upplevs som orolig och tankspridd. Och han säger själv att han inte kan tänka på annat än att Nora ska födas för han vill träffa henne
 
Jag och Ola bara längtar och längtar men idag är tredje dagen jag går över men ingenting händer. Så himla tråkigt. 
 
På tisdag ska vi på begravning med så vi får väl se om det blir med eller utan Nora eller inte alls. Vore ju dock bra om man kunde gå. Gärna med Nora. 
 
Kom ut nu min lilla skatt. Vi vill träffa dig nu nu nu. Hela familjen längtar.

snart dags?!

Ja beräknat är det ju på lördag. Jag vill helst igår men får nog tyvärr gå över tiden. Har i och för sig oftare ont nu som fan men inte direkt massa värkar. Vill bara träffa dej lilla knytet nu. Om ändå något kunde sätta igång allt så man kan åka föda nu och sen åka hem igen. Vara med min lilla familj och njuta av lilla Nora. hoppas med att Ola äntligen får jobb. Vore underbart
Nu ska vi se klart på Rasmus på luffen sen göra klart läxor. 

kul att våga vaken

Ja nu har jag vari vaken sen två. Ola snarkar och har sig och jag ligger och grubblar. Önskar inget hellre än att det kommer värkar men jag får nog vänta. 
 
Längtar så mycket nu. Men det är ju 10 dagar kvar minst och säkert får jag gå över tiden. 
Vilket jag skulle tycka var yrket tråkigt för Jim han fyller ju nämligen år precis i början på april. Dock kommer ju Nora när hon kommer men vore kul och skönt för Jim om hon slapp komma just precis samtidigt då han redan har en bakgrund med att inte känna sig älskad ändå. som tur är så är det inte sådana känslor här och nu längre men det har ju liksom förekommit
 
Också går tankarna om jag verkligen kommer fixa att bli en bra mamma. Vill ju liksom bli den bästa mamman i världen. 
 
Dessutom längtar jag så efter att få använda alla söta bebiskläder vi fått och köpt och alla grejer som barnvagn osv osv. Är så nyfiken på vårat älskade lilla barn.

ont ont ont

Alltså visst är det mysigt lilla Nora att du övar på att dansa disco om nätterna. 
Skönt att du har fyllehicka dagen efter, men att öva dig på att vara sumobrottare och trycka ditt lilla huvud mot mitt underliv och låta mig ha smärta hela natten. Utan att komma igång och komma ut det är väl lite väl onödigt. 
 
Mamma och pappa längtar så efter dig nu så du får gärna komma ut nu och visa oss hur du är och ser ut. Lilla knytet så vi väntar på dig. 

så jobbigt, så trött

Okej. Jag vet att jag har varit bortskämd med att jag mått hur bra som helst i min graviditet men nu, nu mår jag skit istället. Så nu Nora får du komma ut. 
Det är rent av pinsamt att ha så ont i sina händer att man är helt begränsad. Jag får gå skenor på nätterna för jag annars har så ont att jag vaknar och gråter Tack er två till himmeln och tillbaka som lånade ut skenor till mig. Ni ska bara veta vad detta betyder. 
Dessutom börjar ju ungen bli stor och platsen i magen mindre vilket innebär att jag har superont när hon trycker och tränger. 
Jag vaknar runt två tre på natten och kan inte sova. 
Och kvällarna är hemska. Jag mår illa. Superilla och spyr så det också gör ont. 
Jag känner inte igen mig själv längre. Jag är ju en pigg och väldigt rörlig tjej som alltid har fullt upp. Nu känns bara att gå kissa på natten som ett helt företag. :-( jobbigt att behöva ta så mycket extra järn att man mår illa av det. Varje förmiddag har jag halsbränna från helvetet och mår illa för dessa jävla tabletter en får ta.
 
Sen ska jag inte klaga jämfört med andra har jag det säkert bra. Och Ola är så himla rädd om mig. Hjälper mig tar hand om mig, nästan lite för mycket, men bättre det än att han skiter i mig. Han hämtar saker masserar när det gör ont tröstar ligger ibland vaken med mig, stöttar och är verkligen toppen. Kanske bland annat därför jag älskar honom och alltid stannar kvar. I goda och i dåliga stunder. 
 
Men allt detta kommer säkert vara glömt när min ängel väl kommer ut. 

RSS 2.0