Nora utvecklas så fort.

Känns som att det går alldeles för fort det här. Vart har min lilla lilla bebis tagit vägen? Det går otroligt fort. Hon ler för fulla muggar och "svarar"  till och med ibland när man pratar med henne och hon ler även oftast som svar. 
 
Dock har damen blivit superenvis med att sova i mammas säng och babynästet vi köpte funkar inte ett dugg. Men det gör inget. Mer än att jag blir totalt stel i kroppen så är det ju helt underbart att sova bredvid min lilla älskling. 
 
 
 
Kände här om dagen vad jag saknar familjens spelkvällar. Alltså dom det Olas familj. Typ när det kommer Angelika och Ulla och Bosse osv och vi sitter och spelar massa spel och skrattar men det var länge sedan nu. Måste ordna en sådan snart. Men just nu är det så mycket planering inför namngivningen. Så efter det. 
 
I helgen vet i fan vad vi ska göra riktigt faktiskt mer än att vi ska till Angelika på fredag. Barnen och jag. Det kommer dom tycka är superskoj. Men på lördag? Ja det vet i fan. Någon som kommer på något?
 
Nu vaknade min mina ängel och är hungrig. 

fullplanerad vecka.

Fullt upp denna vecka. Måndag Västervik med Jim eftermiddag fixa dukar till borden till namngivningen.
Tisdag Vimmerby med Jim
Onsdag kommer min Angelika och det ser jag fram emot
Torsdag ledigt än så länge
Fredag mys och underhållning med barnen. 
Lördag lekland och sen grilla och fiska och leka med barnen
Söndag inget planerat.
Ska bli en underbar vecka. Men mest längtar jag efter min Angelika. :-D
 
Mitt älskade barn
 
 
 
 

fullplanerad vecka.

Fullt upp denna vecka. Måndag Västervik med Jim eftermiddag fixa dukar till borden till namngivningen.
Tisdag Vimmerby med Jim
Onsdag kommer min Angelika och det ser jag fram emot
Torsdag ledigt än så länge
Fredag mys och underhållning med barnen. 
Lördag lekland och sen grilla och fiska och leka med barnen
Söndag inget planerat.
Ska bli en underbar vecka. Men mest längtar jag efter min Angelika. :-D

så skönt vi sovit i natt

Ja i natt så såg jag nog till att Nora aldrig mer sover i egen säng. Väl inne i mammas armar sover man gott som fan. Men efter två nätter med knappt inge sömn och en natt med typ ingen sömn plus mens och oerhörd ryggvärk och trött som fan så fick Nora nu sova i min famn hela natten och vi sov så gott hela natten förutom en kvart för mat vid halv tre. 
Det var så mysigt och underbart och skönt att få sova. Nu blir det dock värre att vänja henne av med det skulle jag tro. 
 
Men vad gör det. Inget barn kan få för mycket kärlek speciellt inte min älskade fina lilla Nora. Jag förstår inte hur man kan ha så starka känslor för sitt barn och älska sitt barn så mycket. Min lilla Nora är det bästa som finns i mitt liv. Henne kommer jag göra allt för. Hon är helt fantastisk och underbar. Du äger mitt hjärta och liv för alltid mitt barn. 

Nora ler

Gud vad underbart. Nora är mer och mer vaken nu vilket är superkul. Hon sprattlar omkring och försöker vända sig och framförallt. Hon ler. Hon ler jättemycket. Hon är så himla vacker när hon ler. Mitt vackra fina barn du är så älskad, har nog sagt det tusen gånger, men för mig är du vackrast i världen och jag älskar dig så oerhört mycket. 
 
Ditt leende får mig att känna mig så stolt. Jag blir så oerhört glad och lycklig när jag ser dig le. Inget slår ens barns vackra leende. Och jag tror att det kommer att smälta en även i framtiden. Man kommer förlåta allt för ett litet leende. 
 
Nu är det ungefär 5 veckor kvar sen är det Noras namngivning. Jag känner mig oerhört stressad. Allt måste vara perfekt för Nora och jag har inte hunnit med något. Jo kläderna är klara. Men jag har inte ens plats i frysen att baka mer nu för detär så jjävla fullt. Fy fan vad mycket man har kvar. Bara

på besök

I förrgår var vi på besök vid husvagnen hos familjen Andersson. 
Det kunde varit en redig Sune film. Familjen Anderson liksom. 
 
Men vi hade riktigt kul. God mat och fika bjöds det på som vanligt och många goda skratt. Ser redan fram emot nästa gång. 
 
Barnen sprang runt på campingen och lekte med några andra barn och spelade fotboll och hade kul och vi vuxna pratade och gick promenad. 
 
En del jäkligt förvånande samtal som faktiskt ledde till det positiva fick det tydligen också bli. Hoppas nu bara att det blir bra på riktigt och det inte bara blir prat. 
 
Längtar som sagt var efter nästa gång. Synd bara att Jim som vanligt bara tänkte på sig själv vilket slutade med att Linus började gråta då Jim lät honom vara utanför och inte vara med. Tråkigt. 
 
Men huvudsakligen hade vi superkul. Och även Nora skötte sig exemplarisk. 

RSS 2.0