jaha så kan man också se på saken.

Fan så störd man är. Ola läste, för att få igång mensen ska man jogga, så gissa vem som joggade under promenaden idag. Helt slut ingen mens men iaf tränat ordentligt. Ha ha så blåst. 
Nya menstag imorgon. Ha ha.
Ja inte för att jag egentligen vill ha just mens, men jag vill ju bli gravid och mensen skulle ju vara ett underbart tecken på att ägglossning och grejer är igång. 
Dessutom har ju joggning effekten att jag kanske går ner i vikt lite snabbare. Har ju trots allt tio kilo kvar. 
Så även om mensen inte kommer åt springande kanskeiaf vikten lossnar
 
Jag vet jag är helt körd i huvudet. Ha ha ha.

simma med Nora.

Fick en kommentar på förra inlägget som påminde mig om att jag inte ens berätta om Noras simskola. 
Faktiskt går det riktigt bra. Nora älskar att bada och simma. Riktigt skönt att se även om jag skäms oerhört för min kropp och helst inte vill visa mig alls för folk så gör jag ju såklart alltid allt för Nora. Allt för mina barn liksom. 
Älskade barn har kommit så långt nu. Hon kryper  och äter riktig mat, jag ger ju henne såklart bröstet fortfarande också men morgon middag kväll får hon gröt och mat. 
 
Vi går också så öppna förskolan varje onsdag. Vilket också är riktigt skoj. Leka med andra barnen och sjunga och träffa andra mammor osv. Jättemysigt. 
 
Bjuder på lite bilder
 
Nora och jag somnar
 
 
Nora med sin pojkvän på öppna förskolan.

sovit så skönt

Natten som varit har vi sovit så himla bra. 
Jag sov ca21-5 och Nora med på ett ungefär. 
Så himla skönt att hon hittat tillbaka till sitt vanliga mönster igen min lilla älskling. 
 
För övrigt var hon ganska rolig förut. När jag ammade henne tog jag tag mig glasögonen. Och då slogs när sparkade hon Hej vilt omkring sig, mitt i sitt vilda jag fick hon sitt finger rakt in i mitt öga. Jag skrek aj så ont det gjorde. 
Höll för ögat också. Och vad gör Nora? Hon skrattar. Hon skrattade högt och länge och riktigt ordentligt. Ja och då kunde man släppa all det onda med en gång. Så söt min flicka. 
 
Åh jag saknar också mina tre allra bästa flickor 
Martina Carina och Angelika. Mina närmast hjärtat vänner som alltid har ställt upp och aldrig har svikit. Tacksam att jag har er. 
 
Nej du måste jag kolla till Nora. Det låter där borta i hennes säng. 
..
Det tystnade innan jag hann skriva klart. 
Då kan jag ju skriva avslutande ut till väntar otåligt på det där plussat på stickan men inget har hänt än. :'( jobbigt hoppas på att slippa vänta lika länge som med Nora. 
 
Nej ni nu säger jag god natt.

ärtsoppa

Jag förstår inte riktigt hur Ola överlever härinne i sovrummet. Både Nora och jag har ju nämligen ätit ärtsoppa igår vilket som känt inte luktar supergott. Men han sover ju gott min man så inget att oroa sig för. 
Värre är det med mig som vaknade halv tre eftersom Nora vaknade och ville ha lite mammakärlek. Nu har jag iaf inte kunnat somna om och lagom till jag somnar om så ska man gå upp med dom stora som ska till skolan. 
Fast det blir helt klart inte mer sömn för att jag skriver blogg. 
 
 
Glömde också berätta att ens ca två veckor sedan ringde det på en man som berättade att hans pappa byggde vårt hus. Mycket spännande. Han berättade en hel del intressanta saker. 
En sak som gjorde oss väldigt överraskad var att vara sjukt fula lampor i vardagsrummet inte är så fula. Dom har nämligen hängt där sen 46 det vill säga sen huset byggdes. Och vad ska man säga, ca 70 år gamla lampor är ju superfint. Även om dom är fula egentligen. Coolt som fan. Tur han hann att komma innan vi hade hunnit riva ner dom och slänga dom. 

RSS 2.0