vaken

AHa då är jag vaken även denna natt. Nora sover ju mycket orolig nu. Tydligen är det någon tillväxtfas. 
Dom börjar visst drömma vilket dom God är vana vid och vilket gör ut en inte sover. Brukar gå över inom en vecka. Så jag har bara ca till torsdag kvar. Tredje vakna natten nu liksom
 
Törstig oc trött är jag men vågar inte gå upp för då vaknar Nora och sen Ola. Vill ju inte han ska vakna som ska jobba liksom. 
 
Tyvärr har han bara tre veckor kvar att jobba på och nästa vecka är det dessutom kvällsjobb som gäller. Alltså toppen bra att han har jobb, men inte lätt för mig att ha Nora själv om kvällarna emellanåt. Men jag löser det också liksom. 
 
Nej jag får nog prova sova nu Nora somnade precis. Och dom sovande stunder håller inte direkt i sig länge.

helgens minnen

Helgen har varit toppen. Hade en mycket god vän på besök som även sov över. Vi käkade god Rachlett, spelade lite spel och skrattade och pratade som vanligt. Alltså det är alltid så superkul när Angelika kommer hit
Synd bara att vi bor så långt ifrån varandra och att det därför blir så sällan. Men men. Man får försöka få ut det mesta av den tid man får och det gör vi verkligen. 
 
Nu har Noras andra tand äntligen visat sig och kommit ut helt. Hon är nämligen så himla vaken om nätterna när tänderna kommer och det är inget roligt alls när man är van att  kunna sova hela natten. Men i natt tog hon igen det hela. Sov 21-6 ungefär. SKÖNT. 
 
Själv börjar jag vara lite orolig för mig själv. Har varit trött trots God sömn och det brukar jag inte vara, mår illa och har massa ont i magen, känner mig matt och slut. Och nej jag är inte gravid. Tagit massa med test eller fyra iaf och dom visar negativt. :'( 
I och för sig räknade jag inte med att bli gravid med en gång men det är ändå jobbigt. Ville j ha barnen tätt. Tänker också mycket på hur länge vi höll på för att få till Nora. Men denna gången ska jag söka hjälp med en gång. Har jag inte fått plus på stickan innan året är slut ska jag söka hjälp med en gång.

gravidtest

JaHa då är vi inne i den här gravidtestskiten igen. Negativt är aldrig kul att få och nu vet man inte riktigt när man ska ta Heller för mensen är ju skit. Som nu är den snart en månad sen dock negativ sticka. Så amningen gör ju sitta till. Hoppas dock att det denna gången har snabbare än över två år. 
 
Är ju såklart oerhört tacksam för min vackra lilla flicka jag har och skulle nu inte jag bli gravid igen gör det inget för jag har ju ändå min fina tjej. Och två grabbar på lån så att säga. 
Är så stolt på min flicka som redan går duktigt på pottan sover hela natten och är helt fantastisk. Hon äter gröt två gånger om dagen och mat mitt i. Inte så fantastiskt tycker jag då jag ville amma minst sex månader men behöver hon det så självklart får hon det. Älskar min tjej och är så glad att hon trots allt ammar väldigt mycket fortfarande. 
 
 
 
Är också oerhört lycklig för min fantastiska man. Bättre kan jag nog inte få. Han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta för han har gett mig det bästa som finns en oerhört vacker dotter. 
Och massa lyckliga dagar har han också gett mig. Du är fantastisk. 
 
Också är jag glad över dom få vänner jag har kvar. Jag hoppas att ni vet att jag är sjukt rädd om er. Och när ni än behagar står min dörr öppen för er och det gör den dygnet runt och även på julafton.
 
M
Om nu detta funkar avslutas jag med en liten video på min fina skrattande dotter. 
 
Det verkar inte funka. Suck

politik

JaHa då är valet äntligen över. Äntligen slipper man allt tjat i alla medier osv osv. 
Jag tror ju ändå att alla politiker ljuger som fan och hoppas att dom nu gör det bästa av det hela. Dock har dom lovat bättre skolor bättre äldreomsorg och högre löner sen urminnes tider men vi hoppas på en förbättring. 
 
Hoppas också att ni som under valet sagt upp bekantskapen med massa folk mår bättre nu. Jag känner dock att jag vill ha mina närmaste kvar oavsett vad dom röstade på och faktiskt rent av skiter i vad folk röstat på. Jag vill inte veta. Visst jag anser att vissa partier är bättre än andra osv men alla ska ändå få ta del dom vill. Det får stå för dom. Så nu är det skönt att det är över. 
Tack och hej leverpastej

gravidtest

JaHa då började man dagen med att chocka gubben. 
Jag är j  den som gärna kollar när jag har på känn att jag är gravid. Det stämmer dock sällan. Med Nora trodde jag inte att jag var gravid vilket jag var och alla andra gånger när jag trodde att jag var gravid visade det minus. Sen spiralen försvann har det inte ens gått en månad men eftersom mensen är oregelbunden säkert på grund av amningen så har lilla jag redan hunnit kolla en gång vilket såklart visade negativt. 
 
Iaf chockade jag gubben med att tala om att jag köpt 90 st b12 folsyra tabletter som ska vara behjälpliga vid fertiliteten. Och med tanke på att jag ammar vilket kan vara nedsättande så tänkte jag att det var en bra idé. Ola blev superglad för då kanske det blir bebis snabbare. 
Dessutom beställde jag 20 gravidtest. Alltid skönt att ha hemma när väl lusten för en sticka kommer på. Ha ha ha. 
Men då blev Ola chockad. I vanliga fall kostar ju ett test 80 kr 2 för 119 typ så han trodde det kostade över 1000 kr Ingen kul tanke att vakna till. Men det gick bara på otroliga 308 kr för både testen och tabletterna. Gratis frakt och faktura. Toppen bra ju. :-D

renovering.

JaHa vi är mitt uppe i renoveringen uppe i hallen. Det går sakta framåt men hellre det än inte framåt alls. Vi har köpt ett skåp nu som vi ska bygga in i väggen. Ska bara målas först. 
Snart har Ola också fixat klart nya takluckan. 
Så då får vi lägga taket. Har också köpt ny panel. Usch. När fanska denna renovering vara klar? 
Det enda som är bra med att renovera är att det blir precis som man vill. 
Annars är det bara tråkigt och jobbigt och svindyrt. Ha ha. 
 
Skulle mycket hellre bara vilja köpa en soffa. 
Hoppas med att offerten kommer snart för badrummet. Vi ska ju göra i ordning badrummet nere med. Blir nog förhoppningsvis billigare än det uppe. 

utmaning

/Ja jag måste säga att tross mina minus 18 kg så gillar jag inte alls min kropp. Tycker magen hänger och är randig bara. Känner mig stor och är inte alls nöjd. Så nu har jag fått tips vad mer man kan göra och antagit en utmaning. 
 
 
http://mammasangel.vimedbarn.se/plankan-utmaning-30-dagar/
 
Detta har jag alltså börjat med så vi får se. Tänker också återigen börja att ta maten och träningen på allvar igen. Har ju tagit paus nu över sommaren och vägde mig igår. 60 kg vilket betyder 10 kg kvar att gå ner. Men 18 har jag bakom mig.
 
 
 

RSS 2.0