ser fram emot...

JaHa. Då ser vi fram emot torsdag fredag lördag och söndag. Varje dag är full med roliga saker. Mest ser jag dock fram emot fredag lördag söndag. 
 
Ska handla på fredag dock vilket jag inte alls ser fram emot för Ola är på jobbet, och jag ska göra det själv. Men det går säkert bra liksom. 
Ska handla massa med kul och goda saker inför lördag. Vi ska ju få finbesök av Angelika. Vi skulle fått ihop hela familjen men tyvärr kunde dom ju inte komma. :'( eller ville inte Heller vissa av dom. Men nu har iaf Angelika och jag planerat mat och lekar. Väldigt kul. :-D ser mycket fram emot det. MEN HAR MASSA KVAR ATT GÖRA.
 
Tänkte också hälsa på mina tanter i silverdalen snart. :-D

mödravården.

Idag har jag varit nere på mödravården, pratade om min mens och längtan efter att bli gravid. 
Jag fick massa goda tips och råd osv osv. 
Hon tänkte också fixa tid till mig i Västervik men eftersom jag hade min utredning i Oskarshamn på privata gyn sist ville dom att jag skulle gå till dom eftersom dom redan känner mig. Mycket klokt. 
Ringde därför upp dom och möttes av en mindre trevlig dam i telefonen. Men jag fick iaf en tid. Trots att hon egentligen tyckte att det är för tidigt. Men Nora är ju nästan ett år då. Det vill säga 10 månader så nog krävde jag en tid. Iaf en telefontid men jag fick en besökstid iaf. Tur man står på sig. Nu får man vänta till 13.1 och ser vidare sedan. Fy fan det känns som att hela jag är ett preventivmedel i sig. Hoppas att dom hjälper mig då bara. 
 
Kändes också oerhört skönt att Jackie kunde ha Nora under tiden och att hon kunde vara här innan och köra hem mig efter. MYCKET uppskattat. 
 

RSS 2.0