3 dagar kvar.

Då är nedräkningen igång på riktigt. Bara tre dagar kvar. En med Martina och en med Carina. 
Gud vad jag kommer sakna dessa två. Men vi måste passa på att träffas massa ändå sen. 
 
Måste också säga att jag har ju mått superbra under min graviditet. Men nu börjar det komma att jag har svinont i revbenen. Inte alls kul faktiskt. Men jag njuter ändå. Nora sparkar för fullt morgon och kväll medans hon annars är rätt så stilla. Jättemysigt tycker jag. Linus och Ola har också redan skruvat ihopsängen vilket känns skönt. Nu är nästan allt klart inför att vår lilla skatt ska komma. Men jag är så himla nervös. Riktigt riktigt nervös kan jag säga. 
Kommer jag liksom klara av att bli mamma? Kommer jag kunna ta hand om en liten liten bebis? Jag vill ju att Nora ska kunna tycka att jag är världens bästa mamma. Precis som jag tycker min mamma är världens bästa. 
Så usch vad nervös jag är. Så på ett vis får hon gärna komma nu med en gång, medans en annan del av mig tycker hon kan vänta till jag är helt redo. 

ledig.

Ja nu har jag ett par lediga dagar. Skönt skönt skönt... bara dryga 14 arbetsdagar kvar till jag går hem den 2.1-14. Ser så mycket fram emot att gå hemma och göra i ordning till Nora finnas för familjen helt ut. 
 
Ja sen ville jag ju berätta om Göteborgs resan. Har egentligen inte mycket att säga till om, men det var riktigt skoj. Alltid kul att höra något med arbetslaget utanför jobbet. Så jag är mycket nöjd med den dagen. 
God mat fick vi med. Så jag tackar oss som planerade och den som skrev in om oss och faktiskt skrev om vårat underbara arbete, och vill alla oss som jobbar på och sliter och gör det bästa för våra unga och gamla. 
 
Kan också meddela att vi troligen får ett färdigt badrum nu denna vecka. Tråkigt bara att jag nu vill renovera nästa projekt dvs hallen uppe och trappan ner så man kan ha övervåningen avslutad. men vi får se när ekonomin tillåter detta projekt. Hoppas alldeles snart på att gå hela huset klart. Men det lär ta flera år. Suck.
 

RSS 2.0