ingen bra dag.

Egentligen började det redan igår. Den gröna bilen började någon lampa lysa på. Så den går inte köra nu. Så Ola ska kolla vad det kan vara. Hoppas det går lösa utan några konstigheter. 
 
Idag när jag lagade mat så gick också spisen sönder. Grattis. Vi ska ju inom snar framtid göra i ordning köket känns det ju tråkigt att köpa en ny spis. Men Bosse min stjärna ordnade med en spis till oss han visste om en snäll människa som hade gjort om köket och som nu gav bort sin gamla spis. Tack för det min dag är räddad. 

usch och fy.

Igår när jag pratade med mamma om hur jobbigt det är att inte bli gravid nu igen och att det är så jävla jobbigt att det tar längre tid när man ammar osv så sa hon att det inte känns som att jag är lika lugn och avkopplad med Nora längre. När hon var nyfödd kunde ingen tala om något för mig och ingen fick mig ur banan. Och hon har rätt jag tänker supermycket på det här med att amma. 
Jag vill ju amma. vill inte alls tänka att nu borde jag inte amma eller så annars jag vill bara skita i vilket och amma bäst Nora och jag vill. 
Nu känner man sig inte bara som en nolla som kvinna annars nu känner man sig som en nolla som mamma också. 
Bara fixar inte mer nu. Gravid amma banta renovera alla dessa tankar om allt detta jävla snurr i bollen. 
 
Jag måste koncentrera mig på Nora nu. Hon är viktigast i världen just nu och inget ska stoppa detta. 
 
Jag får väl skita i att bli gravid igen. För såhär kan och vill jag inte må.
 
Förresten fick jag en kommentar på förra inlägget om vi vunnit på lotto du som skrev kommentaren får gärna skriva namn. Men som svar på din kommentar, nej vi har inte vunnit på lotto, vi sparar och lägger upp renoveringen ekonomiskt. Vi köper inte massa annat skit och åker inte utomlands hittar ofta på saker med barnen som ger en gemenskap men som inte kostar flera tusen. Så därför har vi råd. 

riktigt mysig dag.

Trots att barnen till och från inte lyssnat vilket är supertråkigt så har dagen varit riktigt mysig. 
Vi har haft mysigt julutförsäljning sen hem och äta och titta film och spela sällskapsspel nu kollar vi film och fikar. Harry Potter mycket uppskattat av barnen. Och jag tycker med det är lite roligt eftersom jag ändå läste böckerna. 
 
Nu börjar det en månad med massa påhitt. Ser så mycket fram emot denna månad. Så mycket inplanerat och förhoppningsvis ett nytt badrum
 
Skönt. Kanske kan vi snart komma framåt med hallen också. Och nästa år i januari ska vi faktiskt ringa en mäklare för att se hur mycket huset stigit i värde. :-D 
 
Nej nu måste jag kolla filmen. 

promenad.

JaHa. Idag är det en dag som jag varit riktigt nyttig. Ja eller iaf har jag gått med Ola i två timmar. Mycket nyttigt. Två hela timmar. Men sen åt vi ärtsoppa det kanske inte är så nyttigt. 
Men spelar roll snart kanske allt går över huvudet på mig. 
 
Fy vi håller på med alldeles för mycket samtidigt. Badrum hall banta jobba på bebis och vardagen liksom. men vad gör det jag tycker om mycket tempo vill gärna bli klar nu med allt. Måste dock säga att badrummet tar duktigt med fart. Det går framåt mycket snabbt ändå. Iaf så känns det som att det inte kommer ta fyra månader denna gång. 
Nästa år blir det nog köket hoppas jag. :-D 

dryga ut

Ja nu har jag ju bestämt mig att eftersom jag inte vill ha Nora på dagis och eftersom jag vill vara hemma till nästa bebis kommer så ska jag dryga ut mina dagar. Så från och med nästa år ska jag jobba lite nätter tror jag bestämt att jag har bestämt mig för. Vill ju liksom vara hemma med Nora och vara vaken med henne på dagarna så dagjobb kommer inte på frågan. 
Dessutom ammar jag ju fortfarande på dagen. Vilket jag i princip inte gör på natten. Känns som ett väldigt bra beslut. 
 
Sen är det också oerhört skönt för Jim och Linus när det alltid är någon hemma efter skolan och dom slipper fritids osv det blev så långa dagar för dom och man märkte med en gång att det var  mycket bättre för dom när jag väl gick hem på min mammaledighet. I så fall är det bättre dom går till fritidsgården någon gång liksom. Men då är iaf någon hemma. 
 
Idag kommer också badrumsgubbarna och börjar med badrummet. SOM VI HAR LÄNGTAT. känns skönt att renoveringen börjar ta form och gå framåt. Snart är vi klara med hela övervåningen. :-D

konstig känsla

JaHa nu har Ola och jag varit ute och ätit. Helt själva. Bara man och fru själva. MYCKET behövligt och skönt. 
Ibland även om man har älskade barn måste man få njuta av varandra. 
Vi älskar såklart barnen mer än något annat men nu var det väldigt behövligt att bara vara vi vuxna. 
 
 
 
Längtar också till måndag då dom ska börja med badrummet. :-D 
Kanske är det det som behövs för att det ska ta sig ett litet lingon i magen. :-D <3

trevlig dag

Idag har det varit en god dag sålänge iaf. Sitter och väntar på att maten ska serveras om ca en timma på Chinan. GOTT. Frukost serverade fiket idag och det var supergott. 
 
Träffade Angelika alltid lika supertrevligt och kul. Saknar henne så jävla mycket. En av dom närmaste och bästa. Aldrig ska du bli av med mig. 
 
Nu som sagt var smärtan mat med mina trevliga kollegor var av två år mina två flickor. :-D fyra små rätter ska bli sjukt gott. Ola Nora och jag har njutit av lite ensamtid idag med. Jim och Linus är hos kusinerna och ska sova över och Ola ska njuta av ensamvid med Nora nu när jag. Går. 
 
Längtar också efter imorgon då min man och jag ska njuta av en riktigt god middag bara han och jag. Gott. 

onda tankar

Usch. Jag har börjat tänka onda tankar. Jag kanske inte vill ha fler barn? Jag ville luckra att det skulle ta sig med en gång. Att börja om och kämpa är superjobbigt för mig. :'( jag vill ju såklart jättegärna ha ett till barn. Egentligen. Men det känns tungt och jobbigt att det inte tar sig. Vi har i och för sig bara hållt på tre månader men det är länge nog att få känna mig ledsen. Dessutom känns det som att det är mig det är fel på.  jag önskar jag kunde prata med någon som bara kunde förstå hur jag känner men jag vet inte vem. 
 
Alltså såklart vet jag vem jag KAN prata med. Tre stycken brudar som jag alltid kan lita på men jag vill inte vara jobbig liksom och trånga mig på tur har jag som får träffa alla tre imorgon. En på morgonen två på kvällen. Det är lyx för själen. *tummen upp* 
 
Är också glad att jag alltid har min mamma som alltid ställer upp. Den bästa mamma i världen. 
Det är du MIN MAMMA. 
 
 
Jag bjuder på en bild där jag sövde Nora och tydligen mig själv till sömns. Jag sjöng och klappade lugnande. Funkade visst även för mig själv och Ola passade på att plåta.

ensam.

JaHa. Här ligger jag mitt i natten och har precis fått Nora att somna om. Känns inte riktigt okej att vara pigg, men mår illa och tankarna vandrar. Känner mig ensam. 
Visst jag har mina kompisar som är kvar som betydermer än någonsin men jag vet ju också vissa som lämnat som inte alls känns okej. Tråkigt men sant. Det svider hårt. 
 
När jag ligger såhär en natt och känner mig ensam och tänker kan jag bli riktigt jävla förbannad. Jag är en person som man kan säga allt till, så öppna munnen och säg som det är istället för att bara gå sin väg. Jag kan inte hantera folk som bara snackar bakom ryggen. Säg det till mig eller säg inget alls. Men om du inget säger så lämna mig inte Heller. 
Jag är som jag är, inte alltid lätt att umgås med, inte speciellt fin i kanten men jag gillar att ha det fint omkring mig, men för det är jag liksom ingen "fin" människa. 
 
Jag har precis som alla andra mina problem och just nu har jag ju ett jätteproblem. Vi är inne i hamsterhjulen igen med minus på stickan. Det drar ner mig håret som fan. Plågades över två år med att försöka med Nora och nu har vi försökt i tre månader redan igen. JAG ORKAR INTE. jag vill typ pippa en gång ta ett test som visar plus och sen vara nöjd och lycklig. Men tydligen inte. Jag ska få plågas med att kämpa. Kämpa för att få det andra tar bort. Så snart säger jag nog till Ola att vi skiter i en till. Jag orkar inte med detta kämpande. Fan jag har redan en familj jag ska ta hand om. Och framförallt måste jag dessutom ta hand om mig själv, och det orkar jag ju inte om jag ska behöva hålla på såhär. Men men. 
 
Usch nu är klockan snart halv fem och jag antar att min dag åter igen började klockan tre det var då Nora vaknade och vi försökte lugna henne så hon kunde somna om. 

RSS 2.0