alla hjärtans dag.

ja de va en underbar dag igår...

när jag vaknade igår hade ola köpt en sådan där nalle och ställt på vardagsrummsbordet och sedan gjort en fin lapp och skrivit en lapp.... så romantiskt... och i jönköping hade han köpt en ros till mig som han överraskade mig med... o så gick han ner på knä och gav mig den. och en sådan där snökula med två hjärtan i... sååååååå himmla gulligt..... riktig romantiker.ja och jag var ju inte sämre.... jag fixade ett varmt bad till honom med tända ljs medans jag smugglade ner krätorna.. sedn så tände ag masa ljs och tälde upp rosona i ett glad och dukade fint oh fixade til hans bad var klart...  sedan kom han ner och blev  jätteglad. han fick en liten björn avmi ochett nyckelhänge och en hjärhålare o så skev jag en lapp i hållaren till han och sedan kollade vi film och hade mysigt och käkade käftor.detta var riktigt mysigt...

och sedan fick jag alla hjärtasdagskort av banen också...

av linus fick jag en delfin som han ritat och ett hjärta med en text påni får läsa texten nerifrån och upp på vänster sida först och sedan på högersidan ner.
det står iaf lussan jag älskar dig, det blir kul på legoland.
jag blev så rörd att jag fick tårar i ögonen. blir så glad.
han fick en jättebamsekram av mig för jag bblev så sjukt glad.

och av jim fick jag två kort.
i detta kort hade han ritat ett stort hjärta och två hjärtan på baksidan och skrivit lussan på baksidan och familj innuti.

så himmla glad.. det var en så jävla perfekt alla hjärtans dag. riktigt underbart...
ungarna och ola gjorde mig sjukt glad... :D
jag e så lycklig att jag e acepterad i denna lilla familj annars kan det ju varasvårt att vara acepterad om man kommer som utomstående...men men det var det för idag... :D
jag börjar bli ruskigt jävla förbannad.

detta är menat ända till mamman i fråga ingen annan.

nu börjar jag bli trött på allt ditt kitsnack...
ja det är dina barn och inte mina men eftersom jag elite klippsk och smart så begriper jag det. jag fattar att det är dina barn och skulle jag vilja ha egna å skaffar jag det begriper du väl. men jag tar inte dina men nu råkar det vara så att jag är ihop med pappan till dina barn och på så vi har jag med dina barn att göra dom angår mig så fan jättemycket då dom är en del av MIN vardag.

jag har med dom att göra eftersom jag e 21 år och gör läxorna med den store grabben. ( även ola gör det men jag gör det också)
jag läser godnattsagor för den lille när han vill det. och ola gör de när grabben vill att ola läser.
jag lagar god och nyttig mat till båda DINA barn.
jag har lagt jättemycket pengar på kläder, nya leksaker, inredning till DINA barns rum. för du tog med dig allt och det du inte hann sno under tiden ola var på jobbet krvde du och sen skulle du inte ha vissa saker iaf.
jag leker lego med dina barn. tillsammans med ola eller utan ola. jag spelar wii med dom och jag spelar sällskapsspel med dom. jag kollar på film med dom och jag kör dom till dig eller hmtar från dig.
jag åker på mina lediga helger med dom till olika underhållningsstllen som dom vill hitta på å göra... tråkigt att dom inte vet mer än dom vet då DU aldrig åkt bort med dom.
ola och jag tillsammans har satt upp regler och konsekvenser för dina barn, dom r lugna och stillsamma och lyssnar do bråkar inte lika mycket längre och inte på samma vis. dom har regelbundna tider och vanor.
jag har följt med dina barn till tandläkaren, tagit hand om dom när dom e sjuka,
jag r med och betalar deras mat.
jag skrattar med dom jag följde med dom ut och åkte pulka i backen här i fyrkanten och i lejonbacken.
vi har åkt och simmat med dom och vi försöker lära dom att simma den lille kan de någorlunda bra nu och den store kämpar.
vi har åkt med dom till lilla lilla landet, leos lekland, bowlat, tagit ut dom och ätit på chinareturang. dom får vara en del av familjen.
jag gör allt detta plus mycket mycket mer. många säger till mig att jag lägger för mycket ansvar på två barn som inte är mina. att jag gör det bra fast jag bara är 21,
men det enda du vräker ur dig hela förbannade tiden det är att jag är dålig för dina barn att jag e en fjortis att jag är störd omogen och inte kan tahand om två barn. jag gör allt i min makt för att dina barn ska ha det bra.

men du du kan inte ens aceptera varför ola är rädd som fan att lämna barnen till dig. klart det är en plåga för dig att inte träffa barnen så ofta. klart det är jobbigt för ungarna att inte träffa dig så ofta men bete dig som folk för helvete och bli frisk för det beteendet du visar oss det är inte friskt... du tänder en cigarett böjer dig in i MIN bil och stinker ner min bil med dina cigaretter. det är inte första gången jag ger till dig. du röker inomhus i din lägenhet det angår klart inte mig men när du har dina barnsom är skiträdda för att brinna inne då skulle du kunna visa dom respekt. men inte du fortsätter att röka inne och skada dina barn med din rökluft.
det är nu andra gången du kommer olovande in i vårt hem. första gången hade jag förståelse för det. då var den lille grabben sjuk och du gick bara in och tog han du skulle komma hmta han. men du fick inte komma in. men jag förstod dig sa inget lät dig hållas. men andra gången du stormar in i vårt hem OLAS MITT OCH BARNENS och barastormar in. nej då går det för långt.... du får inte förstöra våra saker. mina saker även om dina barn var i vår lägenhet har du ingen rätt att komma in här objuden och du var objuden och dina barn uppfattade DIG som den skyldige i situationen.
via för helvete lite folkvett och att du blivit frisk. ljug för helvete inte för ola och hitta på massa det är väl för helvete inte konstigt efter allt som hänt att ola e förbannat orolig för barnen när dom är hos dig. när han hör barnen berätta om dig nr dom kommer hem. när dom säger spontana grejer till MIG och du inte tror dom nr jag förklarat för dig. jag hindrar inte dig eller barnen från att träffa folk du eller barnen tycker om men när DINA barn uttryckligen sagt att dom e rädda för nån så bjuder du in den iaf...

jag har inte sett dig i din mammaroll på länge men det jag sett är för jävligt och det dina barn säger om dig är ännuvärre.

och kom fan inte och säg att jag e vrdelös för jag vet hur jävla mycket jag gör. och hur bra jag är. men du gör mig endast förbannad..... det är DINA barn men ta för helvete det ansvaret då.

helgen och annat

ja ni i helgen har vi haft kalas för den lille grabben :D han fyllde ju 6 år i veckan och vi hade som sagt var kalas... bjöd alla på dagiset och typ 11 t kunde komma.... vi hade jättekul lekte lekar och målade ballonger åt våfflor. linus fick massa fina presenter av folket som kom.... massa lego... de tycker han ju om :D

av oss fick han:
en lavalampa ( som han tyckte var jättecool)
en magnetbok med några mangnetpuzzel i med dinusaurier
en legolåda med massa legobitar i
ett bilarpuzzel i 3d
en ny sagobok
en film
och en legogata med legobil till som han fick bygga ihop :D

dessutom om halens gör som dom ska så kommer kläder hem till oss denna vecka... :D ska bli nice... :D massa kläder till ungarna och lite klder till oss... har även shoppat på utförsäljningen. :D massa bra fynd. fick två t-shirtar till barnen, två luvtröjor till barnen, en luvtröja till mig, en tjock luvtröja med foder i till ola, och en t-shirt till oss för typ 500 kr. de tycker jag e riktiga klipp :D

jaha iaf nr kalaset efter tre timmar var över å alla hade gått hem så umgicks vi lite med barnen sjävla och försökte få fram vilket av våra helgplaner barnen skulle tycka var kuligast hade ju sedan länge bestämt en del under helgen... barnen var bjudna på ett dop vi fick fel information om.... för vi fick fel dag och då hade vi redan planerat annat. synd men barnen verkade inte å intresserade iaf... sedan är det ju inte skysst att bjuda barnen och inte ola och mig... inte för jag känner dom men ola känner ju dom väldigt väl... men men.... iaf så ville barnen inte dit då dom vet att om jag e ledig åker vi oftast bort en längre väg och hittar på massa kul :D

iaf så åkte vi och lekte massa på leos lekland. det var faktiskt skitkul där och barnen hade verkligen sjukt kul... :D man ville inte därifrån knappt... eller jag menar barnen ville inte därifrån :P
sjukt bara att d e svindyrt o köpa dricka inne där och man fick inte ha med sig eget och törstig blev man massa... nåja d e d ju värt e ju bara ibland man åker bort så :P
iaf åkte vi ch åt sedan och handlade också när vi iaf var ute och i storstaden :D

ja och på söndagen åkte vi skridskor och kollade film och lite o sedan var helgen över...

jo jag tänkte på en sak om folk r intresserade... alla har vi säkert kläder i garderoben vi inte längre använder. man köper och köper oh köper men sorterar inte ut...om alla sorterarut typ samtidigt kan man ju byta kläder med vaadra alltså om vi r fyra som är intresserade av att byta så skickar man klderna runt. å får ala nya kläder chblir av med sit gammla man inte längre vill ha... hima smidigt ju någon som e intresserad?

jaha nu ia ska jag jobba två nätter och sedan e jag ledig i hela 12 dagar. :D


jag har en fråga till ala som kan fixa fin outfit till bloggen någon som vill fixa min??????????????????

RSS 2.0