vilken jävla skitdag.

ja denna dag var ej av denna värld.... alltså vi åkte in till kalmar idag kom iväg sent då jag ej hittade plånboken sedan hittade vi ej burken till olas prov och sedan hittade v ej bilnycklarna....
väl i kalmar e ju sjukhuset hur jävla stort som helst och ola skämdes ju liksom ihjäl speciellt när hon frågade *när togs provet?*
 
väl inne med provet så var de ju skönt att de var över.... vi åkte då n till city gross.... där har vi ju självscanning..... den där jävla apparaten fungerade ju inte som den skulle och självklart hamnade vi i kontroll.-... där visade sig att inte alla varor hade kommit med i vår lista!!!! så fick vi plocka fram alla varor igen och betala manuellt.... piiiiiinsamt piiiinsamt.. dom där idioterna skulle dessutom skylla allt på oss....
 
inte nog med det var vi inne på ikea där var de ett bemötande som inte var av dess like..... jävla små fjortisar som jobbar där och inte ens fattar vad jag frågar efter dom gick runt och bara töntade sig..... SUCK.... dom fick känna på mitt humör och det retade mig som FAN!!!!
 
inte nog med allt skit så kommer vi till Bauhaus där vi skulle köpa våran dörr... vi hade ringt i tisdags och dom sa att visst finns dören hemma.... VÄL DÄR FANNS DEN INTE!!!! suck så dom fick beställa hem en dörr från malmö som vi ska hämta under veckan.... alla dessa saker gjorde att vi dessutom var sena hem från kalmar....
 
soppan var inte god heller när vi kom hem och skulle äta.. dessutom vlle jag träffat en kompis i kalmar men efter omständigheterna gick ju inte det =( =( =( =(
 
nu ska vi iaf hoppas att renoveringen går framåt. och att bebis kommer snart. iaf att proverna visar vad vi kan göra för att få bebis.... nåja. det var iaf den mindre pinsamma versinen av våran dag idag :P

helgen och gyn och renovering.

i helgen har jag vart ledg och barnen har vart hemma. så vi har haft en mysig helg med påskpyssel och spel och film och tacomys. riktigt kul o umgås med barnen när man hittar nått som alla gillar. jim och ola e ju dock inte jätteförtjusta i det här med att pyssla men det finns ju saker som dom älskar som linus o jag inte gillar så mkt som dom liksom. sen på söndagen så renoverade vi lite mer och sedan så åkte jag till min goda vän daniela.
det vr faktiskt riktigt roligt förnär jag kom till henne ja då larmade hennes pelletsanläggning att ext matning ej fungerar. jag ringde ola som sa stt de kan vara förstoppat  själva pelletsbehållaren. så tömde den och ut kom det en ficklampa. den hade liksom satt sig som en tampong framför hålet där pelletsen ramlar ner liksom. hahaha ni skulle sett våra miner när hennes man fck ut den där stooooora ficklampan... hahahaha
 
vidre har vi varit på gyn förra veckan i onsdags. de kollade mig med ultraljud och allt såg fint ut så länge. samma dag fick jag också min mens. typiskt =( men på fredagen kunde jag tack vare det ta blodproverna som jag skulle och på torsdag skall vi in till kalmar för att ola ska ta prover han med. känns ju såklart oroande vad det kan vara men samtidigt känns det ju toppenbra att utredningen är igång. hoppas bara att de snabbt kan komma fram till något nu så man vet hur det skall fortätta liksom. det jag mest är orolig för är ju att något ska vara fel på någon av oss och att v därför aldrig kan få gemensamma barn =( det vore hemkt verkligen hemskt.
 
jaha renoveringen går fortfarande bara sakta men säkert framåt vilket såklart också är tråkigt. idag ska vi nog bara sätta gips. och imorgon ska vi nog in till vimmerby för att köpa mer material..... vill så gärna vara färdig nu helst igår.... !!!!! så jävla tråkigt att hålla på liksom vill helst lägga min  min nya sköna säng i mitt nya fina rum redan ikväll men det lär ju dröja. vi kommer liksom inte framåt med detta rum som vi brukar annars jag har jobbat så mkt så jag vill faktiskt inte hålla på när jag kommer hem och jag har bara hållt på de dagar som man faktiskt vart ledg. och då tar det ju tid lksom. vi har också bara hållt på till barnen gått och lagt sig medans vi innan hållt på lite när de gått o lagt sig.
 
nehe nu bär de av till jobbet....

då vare tisdag,

ja idag skall vi till gynundersökningen i oskarshamn..... ska bli mycket spännande att se vad de har att säga.... är lite spänd men ändå glad att vi äntligen kommer dit. :D har ju trots allt hållt på sedan 27 december 2011 nu....
 
hemma e de annars lite skum stämmning. jim har varit totalt förändrad nu de senaste två veckorna läraren har ringt hem till oss flera gånger för jm är så uppspelt och så himla nervör och orolig. hos oss hemma har det ju dock funkat sedan helgen då jim höll på hela tiden..... tydligen någon pojk i skolan som vcisst är jätteelak men iaf igår fck han sig ytterligare ett utbrott och tjurade hela dagen. otroligt påfrestande... förstår inte heller varför de ska behöva vara på mina lediga dagar. när jag som mest behöver lugn och ro för o återhämta mig efter alla träliga daga på jobbet.
linus har haft utvecklingssamtal och det gick jättebra. han e skitduktig och jätteframmåt i skolan.
det kanske är det som bekymrar jim också. linus är mycket snabbare klar med läxor osv osv. vilket såklart inte gynnar jim =( skulle också bli sur om min lillasyster eller bror inte behöver sitta med läxor lika mycket som jag. men d e ju så vi e olika skapta. och därför så funmklar v olika. vi föröker verkligen stötta honom och hans självförtroende hela tiden och kämpar med honom och muntrar upp honom men det är inte lätt. och speciellt med tanke på att förpuberteten står och knackar på dörren ;) nåja vi älskar iaf våra små pojkar ändå hur mkt som helst och det är helt underbart att se bådas framsteg i deras liv.
 
sovrummet tar små steg i rätt riktning men det är mycket kvar att göra. tyvärr har det gått sakta men säkert framåt. känns inte som att ola haft rätta suget efter o bli klar o jag har jobbat sjukt mkt nu så vi har liksom inte hunnit heller. men sakta men säkert går det framåt.
http://dayviews.com/saltapinnen/2013/3/
här har ni lite bilder på vad vi har gjort osv. KOMMENTERA GÄRNA!!!!!
 
sådär nu ska jag göra mig i ordning för att åka till gynundersökningen.
puss o kram
JAG ÄLSKAR MN FAMILJ!!!!

renovering.

jaha då har vi haft helg nu igen.
har faktiskt kommit över de senaste minuset på stickan som jag fik i onsdags eller torsdags eller va de va och tagit nya tag.
haft en riktigt blandad helg. den store har haft några förpubertetsutbrott och tjurat näst intill HELA helgen. det värsta e att man vet att värre blire OCH skulle vi få en tjej ihop ola o jag så kommer det också att bli VÄRRE! en kan ju bara gå tillbaka till sig själv och sen vet man vilket helvete man kommer få!!!
njåja. helgen oh minuset är iaf förbi nu oh nu tar vi nya tag i en ny vecka!
i fredags hade vi riktigt mysigt och gott fredagsmys. massa olika grönsaker och frukt. gjorde egen dip till vilket verkligen gav en freddagsnjutning.
lördagen tillbringade vi med barnen spelade wi oh tjabbade med jim då han som sagt hade sina utbrott hela dagen. på eftermiddagen bakade vi med linus då jim fik gå upp på rummet om han inte slutade. och han slutade inte...
tyvärr!!! tycker annars att det är så mysigt att umgås med hela familjen och njuta av att vara ledig med barnen oh mannen men denna helg var helt knas.
 
idag skulle vi ju hålla på med sovrummet och för att kunna hålla på skulle vi öppna upp i hallen. vi ska ju öppna upp en stor garderob då vi ska sätta igen garderoben ifrån sovrummets håll.
men det var en jävla telfonsladd som jävlades och annan sladd så vi kom aldrig så långt att vi kapade. så ola får göra det imorgon. vi rev bara ner inredningen i garderoben som redan fanns.

så det är väl det som gäller barn och renovering nu i helgen!
 
ser riktigt fram emot att komma hem från jobbet imorgon och hålla på lite mer i sovrummet och dessutom kommer ju badrummsnissen på tisdag med. så snart som möjligt kanske vi har en offert hemma i brevlådan!!!! HOPPAS!

innan helgen

jag tänkte jag skulle inrikta min blogg lite mer specifik på barn/graviditet och renovering.
 
just nu så har vi ju gubbens två barn hemmaboende hos oss och som ni kanske inte vet jobbar vi på ett syskon detta har vi gjort sedan 27 december 2011. det är en evig kamp mot alla som säger *tänk inte så mycket på det* bara njut av tiden som den e och alla andra goda välment råd. samtidigt ser man barn varje dag gravida varje dag nyfödda ofta.
jag känner att jag verkligen blir glad för varje kompis som blir gravid jag glädjs riktigt mycket när jag får lukta o klappa bebis och jag älskar jim och linus som e gubbens barn högt. det betyder så mycket att höra barnens skratt i familjen och huset lever helt klart upp på ett helt annat vis.
dock fattas det lite barnskrik från en liten söt bebis. jag önskar mig ett eget litet barn så mycket och så kärt.
från att verkligen ha hatat barn till att nu vilja ha en egen liten knatte har varit en jättestor upplevelse för mig en riktigt rolig och lärorik resa som nu slutade med detta lyckan och längtasn efter en egen liten bebis som dock inte vill bli av. =(
 
nu efter 1 år och 3 månader har jag iaf äntligen bokat en tid på gyn i oskarshamn. jag är grymt nervös men förväntar mig faktiskt mycket god hjälp. även att det aldrig känns bra att gå på gyn och få reda på att något kanske är fel eller vad som så känns det ju isf otroligt skönt att man äntligen ringt. har varit jätteemot det och orolig och till och med rädd för de men när jag väl hade ringt så kändes de som att de va en sten som lättade. skulle lyssnat på min goda vän ( du vet säkert vem du e om du läser) långt långt innan för detta sa hon till mig för många månader sedan. och nu känns det skönt. TACK!
 
så nu är vi en bit på väg till ett mål som ligger långt fram i framtiden.
 
 
och från barn till renovering. nu har vi äntligen börjat med sovrummet. läntar till det är klart men vi har inte riktigt kommit långt och igång men haft en tuff jobbarvecka. men men. de går frammåt.
http://dayviews.com/saltapinnen/2013/3/
bilder ifrån mars.
 
dessutom så ska det komma en gubbe och kolla på badrummet på tisdag ska bli JÄTTESKÖNT det också att äntligen få veta vad badrummsdrömmen kommer kosta.

RSS 2.0