innan jopbbet.

haft en såååå jävla skön jobbartid nu ett tg hr jobbat varannan dag och max till ett. tänk vilket lyxschema. :D men jobbade ju dock hårdre i början av denna period för o kunna de, men nu har jag såååå skönt. jobbar till ett idag o imon e jag ledig sen jobbar jag till ett på måndag med. sen e jag ledig tisdag men sen kör de igång ordentligt på onsdag.
 
ja nu e juldagarna verkligen över kan man lugnt säga :P dock har dagarna varit så perfekta!!!! julafton var den underbaraste aftonen på superlänge!!! först åt vi lussans godaste frukost den var superdupergod och verkligen perfekt.
med frallor och mssa pålägg och ägg och gurka och tomat osv. massa olika sorters bröd/frallor tända ljus och allt var supergott.
efter frukosten så satt vi oss hela familjen och lyssnade på lite julmusik och myste ihop. så mysigt och så underbart harmoniskt så till och med barnen sat ner lugnt och njöt.
efter det tjuvkikade vi på var sin julklapp. :D barnen hade ju verkligen angagerat sig i julklappar till både mig och ola. och min älskling har gjort de perfekta julklapparna till mig.
när vi hade öppnat klart var sitt så såg vi en film tillsammans. sjukt bra kommer dock ej ihog den. o efter de tjuvkikade vi en gång till.
sen la jag fram maten som jag redan dagen innan skärt upp.... vi åt inget julbord annars vi åt raclett. ja de va helt perfekt alla åt massa mat vi satt ihop hela familjen hade dukt fint å man åt de man gillade och de va ljuvlig stämmning.
efter maten så öppnade vi alla paket. fast barnen läser ju på en paket som någon får sen får denna någon öppna medans de andra kikar på. det är verkligen njutning av paketöppning och de har sin charm för man ser verkligen hur alla andra öppnar o d e de som e jul för mig. att se lyckan i andras ögon.
jag ska lägga ut bilder på alla mina julklappar snart på bilddagboken. har inte tatt kort på dom än bara. men fick lite pärlplattor, jim hade stölpt två ljus till mig, linus hade gjort en egen pryl jag vet ej vad den heter, en tekanna av barnen som e asläcker, ett hårband och en ljusstake av älskling och inte nog med de hade han gjorde en jättestor ljuspelare själv. som har tillhörande väggdekorations ljushållare. ASSNYGGA och han hade gjort dom själv. med hjälp av bosse dock.
men så läckra. sen fikade vi lite.

på kvällen kom olas bröder och systerdöttrar på besök och spelade spel o käkade chocklad o chips o massa annat bröte o skrattade o hade skitkul. önska vi kunde göra samma sak på nyår men de funkar inte för VISSA har annat för sig. ANGELICA!!!!!! =( =( =/ =S
 
nåja sen har juldagarna glidit förbi med anhöriga och massa mysiga dagar. min mamma var också här med paket till mig och hela familjen. fan vi börjar ju ha massa sällskapsspel nu och d e verkligen svinkul!!!!!! älskar sällskapsspel. :D
var också å bowlade med mamma o de va svinkul. :D har verkligen haft en underbar juletid tillsmmans med min underbara älskling och barnen. tyvärr har vi fortfarande inte haft lyckan att själva bli gravida. =( men de kommer la kanske nån annan gång. :P när renoveringsstressen e över kanske :P
 
nehe nu måste jag raska på till jobbet. kraaaaam
 

snabbt o enkelt.

snabbis!!!!!
 
http://dayviews.com/saltapinnen/2012/12/ bilder från jul osv kommer här. glömde dock tyvärr att ta kort på kvällen när vi hade folk på besök.
det har verkligen varit min bästa jul i mitt vuxna liv. så perfekt. tack alla som deltog. mer kommer så snart jag orkar skriva allt. :D
 
KRAAM!!!

juldax

jaha här sitter jag med musik i öronen :D julmusik. ska skriva lite sådär innan jul tänkte jag, måste ju komma i fatt med förra helgen och denna helgen innan jag efter jul skriver årets sista inlägg.
 
jaha förra helgen så var ju linus på lucia disco. lite kul vad folk kom ihog min namnsdag i år :D var faktiskt riktigt kul :D  jim fick iaf inte gå på discot för de va bara upp till klass tre. så vi njöt av tillvaron med spel och film och chips o godis o grejer. :D
 
på lördagen så var linus bjuden på leklandet och där fick han vara på kalas :D när kalaset började lida sitt slut så gick vi dit med jim också. de va faktiskt riktigt bra för de lite mera små. alltså ingenting för jims åldersklass då de va rätt litet men ändå sköj. ungarna sprang runt och busade och klättrade. till slut fick de ocksåmed ola och mig på datten så vi blev trötta vi med. hahaha.... nåja fick iaf 7/10 påäng från mig. linus kanske kan få ha sitt kalas där sen. :D sen vbar de av hem efter drygt 3 timmar med barnen där. för linus blev de ju typ 4 :P
 
på väg till leklandet så gick vi förbi bosse med som fyllde år som fick en tårta av oss :D eller ja mig. och tydligen var den godkänt :D skönt o höra då jag gjorde hela tårtan själv denna gången :P ovanligt.
både fin och god blev den visst... :P
 
jaha sen åkte vi in till vimmerby med o hälsade på b o l. :D alltid lika trevligt synd bara att man ej tar sig tid för de oftare. på söndag minns jag inte ens vad vi gjorde.
 
jaha nu e de iaf dags imorgon :D maten är klar och jag har bara lite småskurning kvar. vilket går fort. paketen är klara, och allt är förerett :D skönt skönt skönt. ska verkligen njuta av dagen imorgon se barnen glada o se dom njuta och ha de fint. o själva känna lugnet o harmonin. på kvällen kommer de lite gäster typ olas familj. angelica o bosse o nicklas o ulla vad vi vet nu. ska verkligen bli skitkul :D
 
känns helt fantastiskt. man kan ju anta att de ändå tycker om mig mkt eftersom de kommer hit på självste julafton... jo jag känner att d e viktigt som fan att olas bröder/systrar/syskonbarn gillar mig. jag e en sådan person som gärna e omtyckt av mina nära och kära och min älskades familj blir ju nära och kära. asså om de ginge efter mig så skulle ola få fråg ALLA sina anhöriga om vd de tycker om mig så jag verkligen vet :P e liksom orolig hur eller hur. men d e ju pinsamt de med så jag får anta att de tycker om mig ;)
 
nehe nu önskar jag er alla mina läsare en god jul :D hoppas ni får lika trevligt som jag :D KRAM!
 
avslutar med lite julfina bilder på min bdb. :D
http://dayviews.com/saltapinnen/2012/12/
 

oj då

oj ja de kan man säga de va ett tag sedan man skrev sist.
 
vet itne ens vad jag skrev om sist.
 
men vad i helvete. skrev värsta långa men de försvann när jag tryckte på ladda upp inlägg =( så vart bara början kvar. suck nu får jag skriva om alltingen. jävla cppiss.
 
har ju inte hänt mkt sedan sist iaf men ändå. här har ni en länk på alla bilder jag lagt upp på bildaggboken om någon vill se
http://dayviews.com/saltapinnen/home/
skrolla ner så kommer dom. kommentera gärna :D
 
äsch fan jag orkar inte skriva om allt nu så jag gör de imon istället.
puss o kram skummbanan.

suck

okej jag förstår ju att det vart otroligt mycket.... men när man faktiskt ställer upp och faktiskt försöker visa sin omtanke och faktiskt lyssnar på allt folk som säger nu måste ni ta de lungt därför att bla bla o man faktiskt visar och frågar hur människan mår och man får inte ens ett litet litet tack för ni brydde er. eller att man svarar på frågor man har och endast svarar väldigt snålt de tycker jag e väldigt fattigt....
med all förståelse för de som hänt kan man ju faktiskt visa någon respons tillbaka och visa lika mkt styrka som vi gjort nu.... men ICKE! och jag som till och med funderade i allvarliga jultankar. nej nej nej..... mitt ställa upp o vara snälla lilla lussan slutar HÄR!!!!!!!! och NU!!!!!!!!! och vill ni veta MER kommer jag berätta mer i detalj för dom som frågar och de jag känner för för detta tog faktiskt lite knäcken på mig när man faktiskt e snäll o ställer upp osv.
 
men men nu skiter vi i det....
här har ni bilderna för november:
http://dayviews.com/saltapinnen/2012/11/
 
och december:
http://dayviews.com/saltapinnen/2012/12/

RSS 2.0