igång igen.

Sådär nu har jag haft min årliga semester från bloggande. 
Brukar ju alltid hända mest på sommaren så därför så borde jag skriva mer på sommaren men nej. Jag tar varje år en paus. 
 
Nu i skrivande stund har jag iaf en liten Nora som sover på mitt bröst vilket är underbart. Skönt som fan att ha mitt lilla hjärta så nära
 
Ola har ju ledigt denna vecka också sen så ska han jobba fyra veckor igen. Hoppas även att han får lite mer efter det. Det vore skönt om han hade ett bra jobb snart. Och en stadig inkomst. Och han trivs ju jättebra på åbro faktiskt. 
Så vore toppen om han fick stanna. 
 
Barnen har börjat skolan igen vilket är oerhört skönt att komma in i rutinerna igen. Man måste ge slutet att dom gick varandra på nerverna faktiskt. D gick bra när vi var med men inte mer än så. . Dom bråkade stup i ett.
 
Önskar att man hade lite fler vänner att umgås med också. Visst dom få som finns kvar efter graviditeten dom är ju helt klart toppenbäst och ni vet ju vilja ni är men man önskar man hade någon mer. Men hellre en bästa vän än hundra falska. Faktiskt. 
 
JaHa sen sist jag skrev kan Nora numer sitta själv och har fått sin första tandstump. Gick jättebra faktiskt och jag är så stolt över min prinsessa. Hon är toppenbäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0