besviken till max.

Ja det måste jag säga att besviken blev jag till max igår. 
 
Igår var vi i Västervik. Gjorde massa fina fynd. Men sen när vi kom till maten svek det oss. 
 
vi åt buffé på den där thairestaurangen. Och Ola äter ju inga grönsaker och inte Heller frityrdegen på friterade räkor och jag äter bara lite sådant så eftersom vi hade pillat bort en del deg så kom dom och sa till att man minsann inte ska ta sådana räkor isf. Annars man kan ju ta grönsaker osv istället. Dålig stil. Det har fan aldrig hänt oss innan. Riktigt dåligt med tanke på att man vill ju ha räkor med lite deg och inte massa deg med lite räka. Då känner man ju inte smaken knappt på räkorna. Pinsamt för det restaurangen iaf. 
Också väldigt synd då maten egentligen var mycket god. Men när man inte ens får äta vad man vill och inte på en buffé då har det gått på tok för långt.
 
Efter besöket på restaurangen så skulle vi dessutom besöka förlossningen med föräldrargruppen vilket var helt meningslöst. En barnmorska öppnade en sida på internet och visade bilder. Bilder som inte ens är aktuella. Man fick alltså inte se någonting. Dessutom kom dom för sent och dom höll bara på i 45 minuter. Sen fick vi åka hem igen. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0