vilket skitsnack

Fick en anonym kommentar som lyder
 
Jim åkt till sin mamma och Linus Ola och jag njöt av en helg ensamma med Nora". Är inte det att säga njöt av att slippa jim en helg? Du har ju inte alltid skrivit snälla saker om den pojken innan han tycks mest, enligt vad jag läst här, vara ett problem för dig.
 
 För det första kan du inte läsa min blogg ordentligt och inte Heller känna mig. Jag älskar båda pojkarna oerhört mycket. Och det både säger och skriver jag. Dock så har Jim varit inne i en jobbig period. Han var rätt elak mot dom flesta i sin omgivning. Vilket kan bero på hans medicin i en blandning med förpuberteten. 
 
För det andra så är alla barn jobbiga någon gång. Jim är ibland sjukt jobbig och Linus är ibland sjukt jobbig och Nora kommer vara det ibland och jag har varit det ibland osv osv. Man kan inte alltid ha det toppen och bäddat med rosblad. Precis som uttrycket säger. Livets en dans på rosor ibland och det mjukvaran lnt och vackert men ibland träffas man på en och annan tagg.
 
För det tredje så njuter jag alltid att alla helger. Ibland njuter jag av att endast ha Jim hemma och bara vara med Jim och ibland njuter jag av att bara vara med Ola. Och ibland njuter jag av att vara med alla. Jag njuter alltid av situationen som den är. 
 
För det fjärde så är det mest fegt i mina ögon att inte skriva vem man är annars att man bara skriver massa skit utan namn.
 
 
Nu till förra helgen. 
Förra helgen åkte Jim till sin mamma igen på egen begäran åkte han en helg tidigare. Vilket var synd. Vi till och med bad han att stanna men han valde att byta. Så när vi väl berättade våra planer ångrade han sig. Dock fick han åka då eftersom alla redan var inställda på bytet. 
 
Men först firade vi midsommar med Carina och Louise. Körde tävlingar med barnen och lekte och käkade god mat och byggde upp studsmattan och käkade tårta. Jag hade även gjort slash till barnen. Synd med andra ord både för Louise och Linus men även för Jim bup Jim ville byta helg. Nu får han ju dessutom vänta fyra veckor innan han kan åka igen. Vilket såklart gäller Linus med. 
 
På lördagen åkte vi till high chapparall. Dessutom var också en upplevelse vi ville haft med Jim på. Men som sagt han var ju hos sin mamma. 
Jag tycker ju att det är superbra att Jim åker till sin mamma då han alltid varit den som inte åkt. Hur mycket jag än vill eller inte vill så kommer jag ju aldrig ersätta deras mamma liksom. 
Men vi såg iaf på massa shower och åkte båt och lekte och hade superkul. 
Tyvärr började det regna så vi åkte hem tidigare än tänkt men vi var ändå alla supernöjda med dagen. 
 
I helgen var alla barnen samlade igen. Vi åkte till Eksjö och köpte bil. Olas alfa har nämligen gett upp lite och därför så därför var vi tvungna att köpa en ny. En golf kombi variant. SKÖNT,
Efter det gjorde vi lite kul med barnen. Gick och bowlade och käkade god middag och hade det skönt och trevligt gick på stan. 
På kvällen hade mamma och dom besök från Tyskland och då hälsade jag på medans Ola och grabbarna hade grabbkväll. 
 
Sådär detta var allt från mig denna gång.

lyckorus och kärlekskyssar

Ja det var ett tag sedan jag skrev. Det är för jag hörde haft tid. Förra helgen hade Jim åkt till sin mamma och Linus Ola och jag njöt av en helg ensamma med Nora. Vi åkte till aboda klint och hade det SuperFint. God mat inför fika och vi njöt så in i tusen av det fina vädret. Vi lekte busade och hade superkul medans Jim hade kul hos sin mamma.
 
 
Sen var vi tvungna att under hela veckan förbereda då vi i lördags hade namngivningen för Nora. Vi överraskade även med bröllop. Jag kände mig så oerhört vacker. Och min numer MAN var också superfin. Nu hoppas vi att detta håller i alla våra dagar. Jag måste ju också berätta att så vacker som jag blev var endast Tack vare mammas sambo som satte sig samma dag som bröllopet var och körde1.5 timma till Linköping och köpte handskar och huvudprydnad då det som jag hade beställt inte hade kommit fram. Evigt tacksam. Så vill sist blev bröllopet så vackert med alla mina hjälpredor som hjälpte mig med allt. Tack tack tack. Nu är det bara städa kvar men inte Heller så mycket eftersom det var några som faktiskt diskade osvsredan då. Ja iaf så hade jag min perfekta dag med bröllopet och namngivningen och min mamma talade och lekarrsom vi lekte. Tack också för alla presenter och för att ni kom och förgyllde våran dag. Vill också passa på att be alla våra gäster skicka korten till oss som ni tagit.
 
 
 

en vecka sedan.

Börjar med Nora. Var ju på bvc besök med henne och hon växer och går upp precis som hon ska. 
SKÖNT. med tanke på mina tvivel jag haft på mig själv och även har fortfarande, är det skönt när bvc säger att jag är duktig. Nu ska Nora inte kollas fören 1.7 och då ska hon även vaccineras. Lilla gumman. Kommer tycka så synd om henne.      Usch svider i mammahjärtat. jag ä ju själv rätt så rädd för sprutor.
Hon är så fantastisk och underbar vår älskade dotter. Och snart ska vi ha namngivning för henne. Ska bli så underbart. En hel dag bara till för min lilla flicka allt ska bara kretsa kring Nora May Brandt. UNDERBART. Men först och främst så är jag också lite nervös inför hur maten blir och tårtorna visst mammahjälper mig lite med maten. Men fan ja är iaf ganska nervös inför att allt måste bli perfekt för min älskade ögonsten och dotter. Vår ögonsten. Mammas ögonsten och pappas guldklimp mormors favorit. 
Alla älskar vi dig så mycket. men ser sjukt mycket emot att ha min hela stora familj samlade på ett ställe. Så himla underbart att ha sina allra närmaste hos sig. 
 
 
 
Har även varit hos Angelika och hälsat på i husvagnen och hennes familj. Det var också superkul. Spelade minigolf och umgicks med varandra och barnen. Åt sjukt god mat och massa goda bullar och kakor och grillade på kvällen. Hoppas vi kan sova över någon dag där borta. 
 
Nu ser vi fram emot nästa helg. Barnen ska till sin mamma redan på torsdag. Skulle vara skönt med en helt ledig helg. Från barnen. Men Linus vägrar åka. Säger han iaf just nu. Hoppas han ångrar sig under veckan. Men annars är det ju skönt att komma iväg själv för Jim. Tror han behöver lite mammatid. Han har inte riktigt varit sig själv på sista tiden. Men jag älskar även er två mina små pluttar. Har varit en hel del motgångar men vi är en bra familj och håller för det mesta ihop. Men även skönt om Ola och jag kunde få en ensam helg med Nora. Mina tre godingar. Älskar er. I min famn kan ni känna er trygga. 
 

RSS 2.0